‘Esma kızımızı kurşunlayarak şehit ettiler ya’

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.973
19.857
498
“Biz iktidara manşetlerle gelmedik. İçeride ve dışarıda atılan manşetler de bize istikamet çizemeyecek, Türkiye’ye rota çizemeyecektir. Az önce TOBB demişim, Barolar Birliği olacaktı. Barolar Birliği de beni çok sever biliyorsunuz. Geçen onlarla da bir muhabbetimiz yok. Medyayla, sosyal medyayla ilgili uygulamalarımızı eleştirenlerin kendi yaptıklarına bakmalarını istiyoruz. Mısır’da darbeye darbe diyemeyenlerin Türkiye’de bir kısım emniyet ve yargı mensupları yoluyla yapılmak istenen darbe girişimini iyi okumalarını istiyorum. Mısır’daki idamlara niye susuyorsunuz? Bak hamile hanımlara bile idam kararı verdiler ya, Esma kızımızı kurşunlayarak şehit ettiler ya. Türkiye’de olanlarla ilgili ey Batı sesin çıkıyor da Mısır’da olanlarla ilgili niye sesin çıkmıyor? Hak neredeyse biz oradayız. Kim ne senaryo yazarsa yazsın, hangi provokasyonu hazırlarsa hazırlasın biz yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Tüm tuzakların önünde iki önemli tuzak vardır, bir halkın tuzağı, iki hakkın tuzağı. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.”

-hurriyet.com.tr

hala esma diyor
hala Mısır diyor
hala yaaa yok artık yaa
orda bilee bunları dile getiriyor
lafa bak ya

Son düzenleme:
binlerce ıraklı Müslüman kadınlara tecavüz edilirken, neredeymiş. Sesini niye çıkaramamış? Amerikan askerlerine niye dua etmiş, evlerine sağ salim dönmeleri için? Esma Müslümandıysa, ıraklı kadınlar hristiyanmıymış ! Kuzu postuna bürünmüş timsah gözyaşları bunlar !

Mısır'dan ülkesi gibi bahsediyor bence bu adam orası için zeminini hazırlıyor.
Hayır başka türlü kabul edemiycem bu açıklamayı.
Esmaymış bana ne be? Sen TC vatandaşı 14 yaşında bir çocuğu terörist ilan ettin.
Esmaymış hadi ordan.

LG-P710 Tapatalk

ya onu geç daha dün ölen uğur kurt adlı vatandaş,sebepsiz yere öldü gitti niye ondan bahsetmiyor da hala daha mısır dı esmaydı konuşup duruyor hayret bişey

ya onu geç daha dün ölen uğur kurt adlı vatandaş,sebepsiz yere öldü gitti niye ondan bahsetmiyor da hala daha mısır dı esmaydı konuşup duruyor hayret bişey

Yediği haltlar onlar çünkü niye bahsetsin bu beyni uyuşturulmuş millete?
Bahsederse gider koltuk,o o kadar omurgalı mı ki?
Ayrıca Mısır zerre umrumda değil her ülkenin kendi sorunu.
Ama adamın politikası bu müslüman ülkeleri kullanıp oy toplamak.

LG-P710 Tapatalk

Türkiye böyle başbakan görmedi.
Eskiden insanlar begenmese bile saygilari vardi siyasilere. Simdi milleti öyle bi hale getirdi ki ufacık saygım yok guzel ülkemin başındakilere..

saygı görmesi için saygı göstermesi gerekir
gezi olaylarında patlak verdi herşey işte,aslında ne kadar da Türk düşmanı olduğunu savundu,anlattı durdu
hala daha savunuyorlar övünüyorlar ya pesss

benim mısırlı bi arkadaşım vardı,Türkiye ye gelmek için uğraşıyordu neden diye sordum aynen şu cvbı verdi:
''biliyorsun Mısır müslüman bir ülke.ama Türkiye demokrat bi ülke,burda biz herşeyi zorla yapıyoruz yani isteyerek değil,özgür değiliz,onun içinde Türkiye ye gelmek istiyorum''
keşke bu yazışmalar duruyor olsaydı

saygı görmesi için saygı göstermesi gerekir
gezi olaylarında patlak verdi herşey işte,aslında ne kadar da Türk düşmanı olduğunu savundu,anlattı durdu
hala daha savunuyorlar övünüyorlar ya pesss

Anlamıyorum insanlar kör mü?
Körü körüne bi insani nasıl bu kadar savunabiliyorlar?

Adamin birine diyorsun ki benzine yine zam geldi.
Olsun beni etkilemedi,50 liralik aliyordum yine 50liralik alıyorum diyor.
Insanlar bu kadar cahil mi? Yoksa her seyin farkında olup da çıkarları için mi savunuyorlar?

Şu an demokrasi diye bir şey yok kalmadı.
Ah bilse buranın nasıl bir yere çevrildiğini.
Demokrasi,adalet,güven,saygı ayaklar altında.
Yakında oraya benzetiliriz bunun için uğraşıyorlar.
Umarım arkadaşın Soma'da olan olaylardan sonra olmayan özgürlüğü görmüştür..

LG-P710 Tapatalk

esma kızımızda evinde yatağında öldürülmedi değil mi,demezler mi ne işi vardı orada

İyide bu adam Amerikan askerlerinden Irak'a girip müslüman kadın ve kızların ırzına geçerken kahraman olarak bahsedip sağ salim eve dönmeleri için dua etmiyor muydu? O kadınların Esma kadar değeri yok muydu ? Gerçi ben Başbakan'ın bizim şanlı Türk askerlerimizden bile kahraman olarak bahsettiğine şahit olmadım ki ! Hiçbir sözüne itibar edilecek biri değil ya neyse....

Son düzenleme:
Senin uyguladığın darbe ne olacak acaba kendi ülkende. Emrindeki polis yoluyla sen zaten darbe yapıyorsun insanlara. Polise emri veriyorsun, kendi ülkenin çocuklarını öldürmelerini destan olarak nitelendiriyorsun, 16 yaşında bir çocuğu terörist ilan ediyorsun sonra da orada insanlık suçu işleyenlere laf söylüyorsun demezler mi adama sen nesin ki başkasına laf diyorsun diye.

Bu ülkende ki insanlara da Esma kadar ağlayabilseydin keşke. Ülkende 301 kişi denetledik dediğin yerde alınmayan önlemler nedeniyle hayatını kaybetti tek gözyaşı akıtmadın. Fıtrat dedin, bu işin kaderi dedin, nerdeyse bile bile çalışmasalarmış dyecektin. Gittin acılı vatansaşına yumruk attın, soma mağduruna tekmeye sessiz kaldın kınamadın. Üç beş kelime konuştun madene bile yaklaşmadın, o insanlara sarılmadın, acılarını hafifletecek tek kelam etmedin ve gidip taa oralarda başka ülkelerin sözcülüğünü yapıp iyice kendini belli ediyorsun senin gözünde kendi vatandaşın ne zaman insan yerine konuluacakta diğer ülkelerdeki insanlar kadar değerli olacak acaba.

ben anlamadım ki tayyıp nerenın başbakanı

Buranın olmadığı kesin yani adı var kendi yok. Vergi almayı bilir, zam yapmayı bilir, sömürmeyi bilir, insanların alın teriyle binbir emekle üç kuruşa çıkarttığı kömürü oy için kendi şahsi şeyleri için bedava alıp dağıtmayı, buna karşılık uygunsuz koşullarda o madenleri işleten patronları da çıkarlarına çalıştığı için görmezden gelir. Sözde başbakan özde düşman. Bir insan kendi vatandaşına bu kadar düşman olup başkalarını düşünebilir. Buyursun oraya gitsin tutmalayalım biz onu zira bize hiçbir faydası yok. Biz para vergimizi paramızı verip yol köprü yaptıracak birilerini buluruz zaten. Bunları yapmakla başbakan olunmuyor ki zaten görevi olan birşeyi lütufmuş gibi insanlara yutturuyor. Kendi cebinden yapıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…