Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Ben bugün doktora gittim anlattım kendimi ve bana bu ilacı yazdı. İçinizde bu ilacı kullanan var mı ? Her bünyede farklı ama siz de nasıl bi etki gösterdi yazabilir misiniz
psikolojik depresan ilaçları kullanammanı tavsiye ediyorum psikolg desteği al konuşarak ama elinden geldiğince ilaç kullanma yan etkileri kötü oluyo ben hatırlmyrm da galiba benzerini verdi ismden anımsıyorm 6 aylık kullan gel dedi 2 ay kullandım..ne uyutuyo ne kaldıryo sersem ediyo psikojik ile alakasız yani..çok fazla aşırı sorunun yoksa kullanam bırak derim..maddi imkanın varsa seanslı psilogu tavsiye ederim..
bu ilaç, yan etkisi en az olan antidepresanlardan, ayrıca bağımlılık falan yapmıyor. bazı durumlarda ilaç kullanmak gerekiyor, sadece psikoterapi yetmeyebiliyor.