E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
2 bucuk yılönce eşimin sperm sayısı 2milyonken hamile kalmayı başardım.ama kalpatışalrı duyulmadı kurtaj oldum 2bucuk aylıktı.
sonraında eşim ameliyat oldu.2.derceden varıkosel vardı 6ay sonrakı tahlılde 40milyon oldu sayımız yuzde 1mılyon artışolmuştu buda çok guzel haberdi çok daha umutluyduk artık.ocakayında (yakalsık 1yıl sonra)eşim tahlılı tekraraldı 45milyon çıktı sonuç artma oldu çoksukur.doktor eşim acısından da bı engel olmadıgını söyledı.
suay buay derken bırbucuk sene geçti eşim ameliyatolalı.ama hala gebelık yok .sizdeduurmlar nasıl arakdşlar.sperm sonuçlarınız ne*hamileolan arakdşalr kaçmılyn spermlehamile kaldınız.
Kadriş benim eşimde de ilk semen tahlilinde sayı 14 mlyondu , 3 hafta sonra doktor tahlili yenileyin dedi ama sonuç çok kötü çıktı 7 mlyn... eşimde varikosel başlangıcı varmış ancak bizim sorunumuz varikosel dedğil FMF hastası olması kullandığı kolşisin ilacı maalesef sprm lerin oluşmasını önlüyo, şimdilik gerisini biliyosun bende henüz regl olamadığımdan tekrar takip yapamıyorz birkaç yumurta takibinden sonra aşılamaya geçeceğiz...
ilk aşılamada 9 mly, 2. aşılamada 7,5 mly...hareketlilik oldukça zayıf..ikisinde de sonuç negatif..2 yıldır hiç gebelik elde edilemedi..2 ay önce varikosel oldu..bu ay kimyasal gebelik yaşandı..yani yaklaşık ameliyattan 1,5 ay sonra hamile kalmışım..1,5 ayda ameliyata bağlı olarak değerlerin artması mümkün değil..bunun başka bir nedeni olmalı..eğer eşimde bir ilerleme varsa(sperm tahllili yaptırmadık son dönemde) başka bir şeye bağlıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?