Eşlerimizin İş yerlerine gönderilebilecek hediye tavsiyeleri

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Slm kızlar,

Kaç gündr eşime sürpriz bişeyler yapmak istydm ama planladığım şeyleri eşim benden önce davrnp yaptığı için benm planlarda suya düştü.Eşlerimiz genelde iş yerlerimize çiçek gönderirler peki biz ne gönderebilirz?Benim eşim bir fabrikada teknik ressam dolayısıyla erkek ağırlıklı 3-4 tane bayan var üstelik eşmle aynı oda da bi sekreter var açıkçası göndereceğim hediyeyi bunları düşünerek seçmek istyrm yardmnza ihtycm var:)

konuyu bir derdim varda açmanız yanlış olmuş, burası dert sahiplerinin paylaşım alanı..

tatlım onu herkese dağıtmak zorunda kalır fabrikada çok kalabalık

Hmmmmm o zaman olmazzz Masası için kristal e lazerle isim ya da resim çizdirebilirsin mesela.
Staj yaptığım yerde yöneticinin masasında var 2-3 tane şıktı baya. Başka da ne olur kiii, aklım
hep yiyeceklere kayıyo

ona benzer bişey kendisi yaptrmş resmmizi koydrmş inan bende bulamuıyrm hiç bişey yapamadm eşime şuana kadar :)

ayy bende aynı dertten muzdaribim, erkek arkadaşım yeni işe girdi ve hala bi hediye yada sürpriz yapamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…