Eşler Arası Cinsellik

grimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
104
3
26
Bolu
Merhaba kızlar,

Özür dileyerek sizlere bir soru sormak istiyorum.Bu benim ikinci evliliğim.İlk eşimle tanıştırılarak evlendik ve ikinci ayda ayrı yaşamaya başladık.Daha sonrada çocuğun doğmasını bekleyip doğar doğmaz boşandık.Zaten o ilk ayda pek öyle sevgi kelebekleri gibi değildik.1 ay önce aşkımla evlendim...

Herşey çok güzel gidiyor,birbirimizin yanından bir saniye ayrılamıyoruz ama geceleri artık bana işkence gelmeye başladı.Nasıl desem ,biraz durulur sandım ama isteği azalmıyor,çok da uzun suruyor,ben çok yorulmaya başladım bu durumdan.Beraber olmakla sıkıntım yok,onu çok sevıyorum ama sıklığı benı yoruyor.Daha öncede evliydim ama zaten ilk günlerden pek konuşmuyorduk,yakın degıldık.Bu ılk normal evlılıgım.Herkeste durum böylemıdır?Bunun sonu olur dımı?Artık bıkmaya başladım.Şaka yollu söylüyorum ,tamam aşkım diyor,sonra bakıyorum hooppp...Annemi bahane edip bu gece annemlere geldım.açıkca konusmalımıyım?yoksa duzelır mı?

Biz bunu bilemeyizki , kisiden kisiye degisir bence sikayet etcek bisey yok bunda

sureklı sureklı olunca ınsana bı buhranlar basıyor bazen
ee neden ıkncı evlılık yaptınkı ozaman cnm

Aynı sorun bendede vardı asla durulmaz böyle devam eder gider.Ben hasta iken bile rahat vermiyordu o kadar yani:ssz:

Richard Gere kopyasi bir adamla evliyim
esim benden 10 yas büyük
cok yakisikli ve cok kiz ark olmus haliyle
görmüs gecirmis doymus derler aynen öyle
sizin anlattiginiz gibi bir durum bizde yok
yani öyle asiri istekli biri degil esim
sorunumuz yok sükür ama öyle süreklide yorucudur yaa
evlilik sadece sevismek degil ki

bazı erkekler için cinsellik herşeydir, sen de oylesine catmıssın, bari iyi yonunden görmeye, eğlenmeye çalış :27:

Merhaba kızlar,

Özür dileyerek sizlere bir soru sormak istiyorum.Bu benim ikinci evliliğim.İlk eşimle tanıştırılarak evlendik ve ikinci ayda ayrı yaşamaya başladık.Daha sonrada çocuğun doğmasını bekleyip doğar doğmaz boşandık.Zaten o ilk ayda pek öyle sevgi kelebekleri gibi değildik.1 ay önce aşkımla evlendim...

Herşey çok güzel gidiyor,birbirimizin yanından bir saniye ayrılamıyoruz ama geceleri artık bana işkence gelmeye başladı.Nasıl desem ,biraz durulur sandım ama isteği azalmıyor,çok da uzun suruyor,ben çok yorulmaya başladım bu durumdan.Beraber olmakla sıkıntım yok,onu çok sevıyorum ama sıklığı benı yoruyor.Daha öncede evliydim ama zaten ilk günlerden pek konuşmuyorduk,yakın degıldık.Bu ılk normal evlılıgım.Herkeste durum böylemıdır?Bunun sonu olur dımı?Artık bıkmaya başladım.Şaka yollu söylüyorum ,tamam aşkım diyor,sonra bakıyorum hooppp...Annemi bahane edip bu gece annemlere geldım.açıkca konusmalımıyım?yoksa duzelır mı?

tatlı dille konuş sürekli değilde belli zamanlarda yapmak istediğini dile getir şirinlikle böylelikle sana bozulmaz tatlım

esim benden 10 yas büyük

katılıyorum ruhada hitap etmeli :27:

esim benden 10 yas büyük

benım esım de benden buyuk yasça,onunda cok kız arkadaşı olmuş,ama demek kı kısıden kısıye degısıyor,ben cok ısteklı bırı degılım,boyle ıyıce soğuyorum artık,bana gore sanslısınız..

Saat sabaha karşı 03:00 civarları...biri beni uyandırmaya çalışıyor,bi baktım benimki "tatlım sevişelim mi" gülmekten yıkılıyorum aşkıma yaaa:27: gece nöbetlerim bile var benim arkadaşım:27: uyku yok yeminle:52::52:

hahaa:)) o daha betermıs..Allahtan uykudan uyandırmıyor

Sürekli bu şekilde olmak zordur ya
Benim eşim çok yoğun çalışıyor
Haliyle sık yapamıyorduk bu zaman kadar, yaptık mı da çok uzun sürüyordu,1 kere olup bitmiyordu, bi de banyo derdi var
Şimdi azaldı iş yoğunluğu şükür
Sürekli bu tempo ve üstüne uykusuzluk sana çok zor ya belli günler mi belirlesen eşinle konuşup
Kendini ona göre ayarlarsın yani ne bileyim..
:26:

tatlı dille konuş sürekli değilde belli zamanlarda yapmak istediğini dile getir şirinlikle böylelikle sana bozulmaz tatlım

Söyluyorum saka yollu,bazen yorgunum dıyorum,bazen ara verelim dıyorum,ramazanda gunduz rahatım en azından ama uc ogun yemek yer gıbı,daha beterı cok uzun suruyo yaa,bırlıkte olmayıda esımıde sevıyorum ama yoruyor,bıktırıyo,mesaı yapar gıbı,bu ne yaaa,zaten sınuzıt oldum yıkanmaktan,burnum akıp duruyo,acaba dıyorum yenı evlıyız ondan mı yoksa gecıyomu zamanla?

Sürekli bu şekilde olmak zordur ya
Benim eşim çok yoğun çalışıyor
Haliyle sık yapamıyorduk bu zaman kadar, yaptık mı da çok uzun sürüyordu,1 kere olup bitmiyordu, bi de banyo derdi var
Şimdi azaldı iş yoğunluğu şükür
Sürekli bu tempo ve üstüne uykusuzluk sana çok zor ya belli günler mi belirlesen eşinle konuşup
Kendini ona göre ayarlarsın yani ne bileyim..
:26:

sabah ,oglen yemeğe geliyor ama yemek yemıyor ve bırde aksam..kızım uyuduktan sonra ..ıste o banyo derdı bıtmıyo,sureklı ıslak sacla geziyorum,haftasonları daha beter,eve 6da geliyor ne yazıkkı..hergun bır saat bıle beraber olmaya razıyım ..evlenene kadar dokunmayan adam degıstı bırden..acaba dıyorum doktoramı görünsek?

Offf yaa okurken ruhum sıkıldı hergün hergünde cinsellik bu nedir yaa.Valla ben çok şanslıyım.:nazar::nazar:

Ama öyle tipler var yakın bir arkadaşımın eşi yaz kış gece gündüğz misafir anne kayınvalide demez her gece her fırsatta istermiş.Kızcağız saçımın yaşı kurumadı hiç der.
Arka komşum 55 yaşında eşi 60 yaşında hala kadına rahat vermezmiş.Üst komşum desen kadın 24 saat he desem yok demez yemek ve kadın olsun yeter benimkine der.
Allahım allahım sağım solum doyumsuzlarla dolu.
Bizde herşey gayet normal.Sağolsun eşim ben hayır dedikten sonra elini sürmez.Her gece düşünüyorumda ruhum daralıyor.Allah yardımcın olsun canım.

Back
X