Eskiyen koltuk takımım icin önerileriniz...

yenibirumut

minik mucizemle
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
342
2
46
39
İstanbul
selam kızlar benim bi köşem koltuk takımım var fakat taşınma esnasında mahvoldu her yeri yırtıldı dyebilirim evime misafir çağırmaya bile utanıyorum. Değişme, döşetme imkanım hiçbirşekilde yok ne yazıkki. Örtü diktireyim desem çok tuhaf geliyor. Bende bu sitede şunu gördüm o kadar pratik zekalı bayanlar varki kimsenin aklına gelmeyecek şeyler buradaki bayanların aklına geliyor. Mesela derilerin üzerine yapışan bi tür kumaş varmı yada başka bişey inanın sinirim bozuldu bu koltuk yüzünden yakında doğumum var eve gelen giden olacak ve ben rezil olucam. Bu konuda fikir verirseniz çok memnun olurum.

bak canım benzer bir şeyi ben ilk evimi kurarken yaşadım...deri salon koltuğumun üçlü olanını mobilyacılar kapıdan içeri sokmaya çalışırken sırt kısmını parçalamışlar...benim görmemem için de üzerini kapatmışlar yastıklarla...tabi ben onların hareketlerinden sezdim birşeyler olduğunu ve kontrol ettim ki doğru tahmin etmişim...kabul etmediğimi söyledim...onlar koltuğu değiştirmek yerine sırtına aynı deriden giydirme yapabileceklerini söylemişlerdi...değiştirmek istemeyişlerinin nedeni de mobilyalarımı başka bir şehirden almış olmamdı, uzaktı yani...ama ben ısrarla değiştirttim tabi de benim söylemek istediğim eğer sırt ve kol kısımlarındaysa bu şekilde bir giydirme düşünebilirsin...hatta kendin istediğin parçayı veya deriyi alıp daha ucuza mal edebilirsin...

bak canım benzer bir şeyi ben ilk evimi kurarken yaşadım...deri salon koltuğumun üçlü olanını mobilyacılar kapıdan içeri sokmaya çalışırken sırt kısmını parçalamışlar...benim görmemem için de üzerini kapatmışlar yastıklarla...tabi ben onların hareketlerinden sezdim birşeyler olduğunu ve kontrol ettim ki doğru tahmin etmişim...kabul etmediğimi söyledim...onlar koltuğu değiştirmek yerine sırtına aynı deriden giydirme yapabileceklerini söylemişlerdi...değiştirmek istemeyişlerinin nedeni de mobilyalarımı başka bir şehirden almış olmamdı, uzaktı yani...ama ben ısrarla değiştirttim tabi de benim söylemek istediğim eğer sırt ve kol kısımlarındaysa bu şekilde bir giydirme düşünebilirsin...hatta kendin istediğin parçayı veya deriyi alıp daha ucuza mal edebilirsin...

Canım keşke o şekilde olsa hemen yaparım ama komple yırtıldı. Şöyle bir şey düşündüm ama varmıdır bilmiyorum. Mesela moblyaların üzerine yapıştırılan yapışkan var acaba deriyede yapışan bi malzeme varmıdır alıp yapıştırsam

merhaba,

öncelikle geçmiş olsun malesef bu tür aksilikler yaşanıyor... deri üzerine nalbur ve marketlerde bulabileceğim yapıştırıcılar var , duvar sticker modellerinden esinlenerek yırtılan bölüm büyüklüğüne göre deri - kumaş kesip onları kullanabilirsin, ilk anda bunlar aklıma geldi.....

Son düzenleme:
sanmıyorum...ki varsa bile yırtıklar da fazla diyorsun çok afedersin yamalıklı yamalıklı duracaktır...en iyisi yine de üzerine bir örtü örtmek olacaktır...çok şık koltuk şalları var onlardan almalısın bence...derdine en iyi çare onlar olacaktır bence...

canım geçmiş olsun öncelikle..
deri koltukta yapıştırıcı veya sticker tavsiye etmem bence ya uygun fiyatlı kaliyet suni deriyle tekrar döşet yada çok şık bir koltuk kılıfı diktirt derim..
kolay gelsin cnm..

canım geçmiş olsun öncelikle..
deri koltukta yapıştırıcı veya sticker tavsiye etmem bence ya uygun fiyatlı kaliyet suni deriyle tekrar döşet yada çok şık bir koltuk kılıfı diktirt derim..
kolay gelsin cnm..

sağol canım teşekkürler byük ihtimal örtü diktiricem yapcak başk bşey yk :(

derdine derman olurmu bilem ama benim bundan önce köşeli koltuklarım vardı kılıfları duruyor kıyıpta atamadım nedense işini görürmü adresine gönderirim şimdilik doğumunda kullanırsın...modeli nasıl resmini görseydim olup olmayacağını söylerdim....para istemem canım benimde elimden çıkmış ve bir işe yaramış olur...:3:

Back
X