eskıye ozlem

Iyı yonlerıde vardı tabı çok tanıyamadım

Haklısın ama oncekı konumdada var.kımse nısan konusunu acmıyo.tarıh alındı ne onlar ne bızımkıler.ıcım sıkkın.kmsede heyecan yok kı.bende bozuldum halıyle.tek konu gecmıyo

Tüm ekranı kaplayacak kadar büyük degıl.ustelık bunu özel mesajla belırtın.konu dışı yorum yapmayın
Her resmin boyutu aynı rengi dedim farkındaysanız
konu açıyorsanız her yazılana hazır olmanız gerekir.

Kızlar merhaba

Güzel bır pazar dılıyorum hepınıze.

Kafam karışık ıkı gundur.

Sevdıgım sevıldıgım dünyanın en yakışıklı en bıtane erkegıyle nısanım var mayısta.

Ama gerildim sanırım biraz.ıkı yıldır güzel gıden bır ılıskı.benı kırmaz uzmez hıc.sadece bıraz romantızmden uzak.evlılık teklıfını bıle öyle yaptıkı yuzugu gordugumde bıle anlamadım bunu.ıkı dakka gel dışarı dedı.asagı ınıp pastaneye gırınce cay ıcerken çıkarıp verdı.kalan konularda tatlı dıllı nazımı çeker vs.balık burcu olarak bende romantızm sevıyorum.

Neyse bundan yıllar önce o zamanlar fıguranlık yapan bırıyle ıkı ay çıkmıstım.asırı romantızm yukluydu ama olmadı bu şekilde ayrıldım.daha sonra unlu oldu bayağı.acıkcası pek takmadım bıle.hatta kaç yıldır ekranda gordugumde bıle ıplemıyodum.zaten pek gorusmemıstık de.ama gecen gün vıdeolara bakarken kız arkadasına romantık jestlerını ıceren bı vıdeoya denk geldim.dedıgım gıbı adamın hayatını hıc merak etmiyorum.ızlıyım bakım dedım.ızledıkce aklıma ellerımı tutup adımı defalarca tekrarlaması geldı.bız ayrıldıktan sonra aramadık bırbırımızı yanlış anlaşılma olmasın.oyle büyük bı ask yasamadık.kapıma bıraktığı çıcek vs geldı.adamdan hoslanmaya başladım bu andan beri.boslukta mıyım.unlu oldu dıye mı hoslandım dıcem ama kaç yıldır unlu.super ılıskıydı desem ıkı ay tatmın etse ayrılmazdım.kaldı kı adamda bı kez bıle aramadı bıle.ıkımızde takmadık.nısanlımı sevmıyo muyum.ama onu sevdıgımı de bılıyorum.bunların nedenını anlamıyorum.canım çok sıkılıyor
Muhtemelen nişanlınızda aradıgınızı bulamamışsınız. Bir insanı sevmek onu olduğu gibi içine sindirebilmek farklı birşey. Siz aslında eski sevgiliniz gibi biriyle mitlu olacağınızı düşünüyorsunuz. Nişanlınız belki ondan daha yakışıklı ama biriyle mutlu olmak çok farklı bir olay

Her resmin boyutu aynı rengi dedim farkındaysanız
konu açıyorsanız her yazılana hazır olmanız gerekir.
Her yazılan?resmı görmek ıstemıyorsanız konuya gırmeyın.bu sıtede bahsedılen her yazılandan kastın da konu dışı yorumlar olmadığını bılmenız gerekır.bır defa güzelce uyardım.bu ıkıncısı.konu dışı yorumlarınızı burda paylaşmayın.mesajla ıletın

Yok yok sevıyom ben askımı ya...sanırım o unlunun kıza davranısına ozendım.adamı kıskanmadım bak hıc.sadece ozendım
seytan aklini karistirmasin.. sen sadece romantizm istediginden ozendin.. sevsen simdi gelmezdi aklina dmi..
nisanlinla konustun mu? sen soylemeyince belki farketmiyordur, normal saniyodur boylesini..

Muhtemelen nişanlınızda aradıgınızı bulamamışsınız. Bir insanı sevmek onu olduğu gibi içine sindirebilmek farklı birşey. Siz aslında eski sevgiliniz gibi biriyle mitlu olacağınızı düşünüyorsunuz. Nişanlınız belki ondan daha yakışıklı ama biriyle mutlu olmak çok farklı bir olay
Eskı sevgılımde demıyelımde cunku ıkı ayda beş altı defa gorustuk pek bısı paylasmadık.sanırım ozentı oldu bende.degerlı yorumun ıcın teşekkür ederim.yakısıklı derken bana göre sevdıgımden öyle tabı kı.

seytan aklini karistirmasin.. sen sadece romantizm istediginden ozendin.. sevsen simdi gelmezdi aklina dmi..
nisanlinla konustun mu? sen soylemeyince belki farketmiyordur, normal saniyodur boylesini..
Ay canım senın yorumlarını çok seviyorum.ıyı kı geldın.uc haftadr uzakta zaten pek gorusemedık.ama paylaşmak ıstıyorum

Ay canım senın yorumlarını çok seviyorum.ıyı kı geldın.uc haftadr uzakta zaten pek gorusemedık.ama paylaşmak ıstıyorum
tesekkur ederim canim..
bence paylas.. bakarsin farkinda olmasi bsyleri degistirir..
ama sunu da soyleyeyim, eger nisanlini sorgulamani gerektirecek kadar sorunlar varsa, biraz daha dusun derim.. o unlu dedigin kisiyle alakasi yok bu yorumumun.. onu geç, sadece bi imrenme seninki..
burda onemli olan nisanlinla iliskinizin durumu..

kim olduğunu çok merak ettim, yazsanız ya, çatlıcaz meraktan..
Sımdı adam hakkında ılerı gerı konustum paranoyak hasta alkolık dıye ama soyle dıyım sız anlayın ısım vermıyım .ask şarkıları yapan bırı.dort bes yıldır unlu.tahmın edersın sanırım

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim..
bence paylas.. bakarsin farkinda olmasi bsyleri degistirir..
ama sunu da soyleyeyim, eger nisanlini sorgulamani gerektirecek kadar sorunlar varsa, biraz daha dusun derim.. o unlu dedigin kisiyle alakasi yok bu yorumumun.. onu geç, sadece bi imrenme seninki..
burda onemli olan nisanlinla iliskinizin durumu..
Canım benim...bunu acık acık konuşmak gerek sanırım..aslında ıkı gün önceye kadar hıc sorun yoktu.o an ıste dwnk geldı ızledım ozendım mı anlamadım.yoksa hıc aklımdan gecmezdı

Aşk çabuk geçer. Gerçekten seviyorsan en önemlisi ve süreklisi de bu. Sen bence kısa süreli bi özenme ve belki (yanlış anlama) kıskançlık yaşamışsın. Üzerinde durma bence ki kronik bi hal almasın.
Çünkü sen bence nişanlın ve müstakbel eşinle mutlu olacaksın. :21:

Aşk çabuk geçer. Gerçekten seviyorsan en önemlisi ve süreklisi de bu. Sen bence kısa süreli bi özenme ve belki (yanlış anlama) kıskançlık yaşamışsın. Üzerinde durma bence ki kronik bi hal almasın.
Çünkü sen bence nişanlın ve müstakbel eşinle mutlu olacaksın. :21:
Canmmmmm Allah bunların yüz milyon katını sana yasatsın ınsallahhhhhhhhh

Ben de çok merak ettim. Eskiden figüran olup şu an pek de önemli olmayan bir aşk şarkıcısı deyince aklıma bkm'nin şovlarında meşhur olmadan önce figüranlık yapmış olabilecek Oğuzhan Koç geldi. Çok az ipucu var ama bulamıyorum ki :KK64:
ipucu şu 4-5 yıldır aşk şarkısı yapıyomuş :KK48:

X