Eskiye bağlı

Kuru Bakla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
540
675
103
32
Merhaba arkadaşlar,
Sizden bi konu hakkinda yol gostermenizi fikir vermenizi istiyorum.29yasindayim, bekarim.Dört sene oncesinde birini sevdim o da ciddi oldugunu soyluyordu.Tam guzel gidiyor deyip aşik olup baglanmisksn bir anda olamayacagini soyleyip birkaç sebep ortaya attı ve gitti. Sebeplerden asgari ucret aliyorum sana bakamam vs. diye konusuyordu ki ben hep birlikte çabalayabilicegimizden bahsediyordum ama severken birakildim. Zaman gecti iş buldum gotustugum insanlarda oldu ama onu sevdigim kadar sevemedim, o cok düzgün biri degildi biliyordum ama hala özlüyordum, gorusdugum kişilerden de sevip evlenebilcek kadar biseyler hossedebilcegim kimse çikmadı aklim halan onda.Bunu soylerken utaniyorum.Çünkü o başkasiyla evlenmis bi tane de oglu olmuş.Neden diyorum ya o kadar ah ettim ona ama geriye donup baktigimda o mutlu ben mutsuzum.Severken birakildim hic vicdan falan da yapmadı.Sorun şu ki hem o na nefretim devam ediyor boş yere hem de yeni birisine sans versem de sevemiyorm güven sikintisi yaşiyorum, onu hem özlüyorum hem nefret ediyorum. Bu durum normal hayatda depresif hicbiseyden memnun olmayan gelecege umutsuz bakan biri haline getirdi beni ne yapsam topluyamad gecen zaman da kendimi.

Terkedilmeyi kabullenememiş hırs yapmışsınız
Bu sevgi falan değil ulaşılamayana duyulan hırs hayranlıktır
Kaçan kovalanır ya ha işte ondan
Önünüze bakın s... edin gitsin

Son düzenleme:
Aslında bunu hep söylüyorum.

Hemen hepimiz geçmişte az ya da çok ilişki yaşadık. Terk edildik,ihanete uğradık ya da biz karşı tarafı üzdük vs.

Ama üzerinden yıllar geçip de neden diye sorgularsak kendimize zarar veriyoruz.

ben, geleceğinde bir sey göremeyen, beklemeyen, güçsüz insanların eski iliskilerine bağımlı olduğunu düşünüyorum, madem önümde bir sey yok, arkaya bakayim diyorlar herhalde.
Ask mesk değil yani

Evet terk edilmek canınızı yakmış olabilir ama artık önünüze bakmanız gerekiyor. Hayat aşktan sevgiliden ibaret değil olmasa da olur. Sadece kendiniz için yaşayın sadece kendinizi sevin

Seni silkelemeye geldim, hazır mısın Aradan geçmiş 4 sene. Sevgi olabilir mi bu, unutursun yüzünü herşeyini.
Sen yaşadığın duyguya bağımlısın, ondan daha iyi birisi çıkmadı mı gerçekten? Kendini layık gördüğün kişi sana asgari ücret alıyorum bakamam deyip baskasiyla evlenen kişi mi? Sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez, gözünü aç etrafına bak, kendine bak. Bir erkek böyle bir şey söylüyorsa bahanedir, gerçekten isteseydi sen ben de yardımcı olacağım dediğinde elini taşın altına koymasini bilirdi. Kendini kandırma, çık bu rüyadan, uyan arkadaşım

İlişkiler insanlar böyledir. Bir taraf severken diğer tarafin sevgisi bitebilir ayrılabilir. Bu onu kötü biri yapmazki. Demekki sizin kadar sevmiyormuş. Üzmek için söylemiyorum ama bu normal bir şey. Kabullenmeniz lazım. Kin beslemek size zarar verir.

Sen sevip o sevmedi diye ayrılınca ah tutacagini sanmıyorum. nisanliyken bu hareketi yapsa ya da evliyken belki ama sevgiliyken senin kadar sevmediği için neden ah üzerine gelip de mutsuz olsun ki.

Gerçekten istese bahane uretmezdi.
Sosyal medyaya fotoğraf atması, çocuğu olması mutlu bir evlilik yaşadığı anlamına da gelmez.
Onun mutsuz olması sizi mutlu mu eder?
Ölçmüş biçmiş istememiş kılıfını bulup tüymüş ortadan. Bana giden yıllarımı ver diye insanların yakasına yapışıp geri alabilsek keşke ama olmuyor.
Öyle yada böyle hayatınıza biri girecek kapılarınızı kapatmayın sizin olan size gelir siz ne kadar engel olmak isteseniz bile.
Biri bastı gitti diye hepsi gidemez erkeklerin öyle olsa kimsenin eşi sevgilisi olmazdı. Terkedilen, aldatılan ve boşanan milyon kadın var.
Depresiflik uzun vadede sağlık sorunlarına yol açar.

İnsanlar dışarıya karşı mutlu gözükür.İcini bilemezsin.4 sene geçmiş artık.Unut gitsin.

Sen sevip o sevmedi diye ayrılınca ah tutacagini sanmıyorum. nisanliyken bu hareketi yapsa ya da evliyken belki ama sevgiliyken senin kadar sevmediği için neden ah üzerine gelip de mutsuz olsun ki.
Amacım da ne yaparsa ahım tutar degil ki bu saçma halden çikabilmek, önüme bakabilmek:/

Kardashian'ların bi sözü vardır: "It's not professional and it's not ethical." bildin mi? Evlenmiş çoluğu çocuğu olmuş adamın nesini hırs yaptın a gülüm. Toparlan, silkelen ve hayatına bak.
Ayy bayılırım o söze yaaaa

Bir anda terk edildiğin için onu aşamamışsınız. Sanki geçmişe dönsen her şey düzelecekmiş gibi hissediyorsun ama mümkün değil. Ona ah etme hakkınız yok çünkü kimse kimse ile sevgili oldu diye hemen evlenmek zorunda değil. Hoşuna gitmeyen şeyleriniz olmuştur, evliliğe uygun bulmamıştır vs vs.Biz sanki hayatımıza giren her kişiyle evlnedik mi? Kimler geldi kimler geçti. Bunu kabullenip yolunuza bakmak zorundasınız. Ne zaman olgun davranıp ayrılığın da hayatın bir parçası olduğunu kabulenirseniz o zaman gerçekten biri girer hayatınıza

Duygusallığı bırak ve gerçekçi ol.O adam bir şey etmez edecek olsaydı seni yarı yolda bırakmazdı.Gerekirse zorla kendini ve bu düşüncelerden kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…