Eskisi gibi güvenemiyorum...

Simgeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
8
0
Erkek arkadasimla 5,5 senedir beraberiz, mailinin sifresini bildigim icin arasira bakardim. Birkac ay önce kavga ettik ve 3-4 hafta kadar görüsmedik, bu sirada mailine baktigimda bi kizla yazistigini gördüm, biz barisinca bi daha yazmadi....ama hala aklimdan cikmiyor, ona sordugumda inkar etti ben yazmadim dedi, ona artik tam anlamiyla güvenemiyorum, düzelirmi bu durum bilmiyorum? Beni sevdigini söylüyor, baska kizlarla isim olmaz diyor, ama yinede ona güvenemiyorum...

yanı en kucuk kavgada bunu yapmaya kendınde hak gorduyse cok ayıp.sen daha ıyı tanırsın.takıpte ol canım.

erkeklerin %90 ı erkekliği yalan söyleyerek kaçmayı tercih edenlerden oluşuyor ayak üstünde 40 yalan uydururlar güzelim sen tetikte ol ama kendinide yıpratma bütün hepsi aynı bunların,ama bence heran bişeyini yakalayabilirmişsin gibi tetikte olursanda kendini yıpratırsın.biliyorsun sende ama ben sana yinede hatırlatacam güvensizlik girince düzelmiyor kalp kimsenin gücü yetmiyor düzeltmeye

dene güzelim sende başka bir arkadaşın eklesin onu bakalım tepkisi ne olacak ama senin yazmadığına emin olacak şekilde senin olmadığından emin olduğu bir anda eklesin onu bakalım neler yapacak

Bir başladımı konuşmaya devam ediyorlar ne kadar konuşmuyorum işim olmaz vs.deselerde ....(tecrübeyle sabittir).
Bu konuda bende erkek arkadaşıma hiç ama hiç güvenmiyorum aynı sorunu bende yaşadım tekrar konuşmuycam yazışmıycam dediysede devamı geldi velhasıl fırsat fırsattır deyip yapıyorlar.Anlamadığım ne umdukları ve ne buldukları hayatında bir insan varken nasıl bir macera arayışı bu .
Sadece merak deyip geçiştirselerde bu durum güveni sarstığı kadar insan zafızasında çok fazla soru işareti bırakıyor
.

peki bu fırsatı sizin en yakın dostunuzla değerlendirirse buna ne dersiniz?

Desene seninki firsat kolluyormu$... Peki o yazmadiysa mail adresinden kim yazdi, bunun da hesabini verdi mi? Yoksa bir kac erkek toplanmi$ ayni mail adresinden mi capkinlik oynuyorlar?
Ben olsam asla bir daha güvenemezdim o insana, bana göre o yapacagini yapmi$tir.

valla aynı sey benımde basıma geldı 20gunluk ayrılıkta yaptı bunu yakaladım once ınkar ettı sora ıtıraf ettı ve o olaydan sora herseyden bısey cıkarır oldum ve buda ılıskımıze zarar verdı sen sen ol gozetle ama caktırmadan benım gıbı bellı ederek deıl cunku bı boşluk anında yapmsıtır emınımkı ok??

kaç senelik sevgilin ayrıl inanma unut diyemem ben sana sevmese seni bu kadar yıl yanında olmazdı..ben hemen arkadaşlar gibi sana sevgilin yalan atmış ben inanmazdım affetmezdim diyemem onu en iyi sen tanırsın yalan söyleyecek bi insan mı bilirsin..emin olmadan yazık etme bence herşeye onu dinle herşeyi açık açık söyle bana de o kız nerden çıktı ozaman niye sana mail atmış falan de..

umarım mutluluğunuz hiç bozulmaz..

güven birkere sarsıldımı birdaha zor düzeliyor sen yinede temkinli davranmaya devam et umarım aynı şeyleri birdaha yaşamazsın

bilmiyorum belki ona tekrar güvenebilirim, baska isimle mail acip onu msne ekledim, block etti. Bana gelip kendisi söylese seninle tartistigimizda baska kizla yazistim dese, belki bu kadar sorun haline getirmezdim, ama sordugumdada inkar etti, neden böyle yapti anlamiyorumki...

bilmiyorum belki ona tekrar güvenebilirim, baska isimle mail acip onu msne ekledim, block etti. Bana gelip kendisi söylese seninle tartistigimizda baska kizla yazistim dese, belki bu kadar sorun haline getirmezdim, ama sordugumdada inkar etti, neden böyle yapti anlamiyorumki...

işte en kötüsü bu ispat da edemiyosun adam hayır diyo ama emin olamıyosun 2 arada kalıyosun..ben işte bunu yaşamaktan çok korkuyorum güveni en çok sarsan budur..öbür türlü olsa gözünle görürüsün tamam aldattı beni dersin ama şimdi görmedin o da inkar ediyo sen de ispat edemiyon..çok kötü gerçekten..

Peki ama böyle bir insan olsa sana şifresini neden versin ki ?

assyacim oda benim sifremi biliyordu bende onun, ama kizla bir iki defa maillestikten sonra sifresini degistirmis, tekrar baristigimizda eski mailini kapattigini söyledi (yeni mail acip ona yazdim geri geldi yani kapatmis)

uzun süre yoktum kafami dinleyim dedim, tsk ederim hepinize...degisen bisey olmadi hala icimde kuskular var güvenemiyorum eskisi gibi, bunu onada söyledim ve ayrildik ama o hala beni ariyor unutamam seni fln diyor,zayiflamis bide, neden mailleri yazdigini sordum bilmiyorum öylesine dedi, icim aciyor resmen, sesini duydugumda aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, onu cok seviyorum ama kalbimi kirdi gururumda kirildi unutamiyorum kiza yazdigi mailleri...

Bence affetmemelisin. En ufak bir ayrilikta bunu yaparsa evlenince daha fazlasini yapar. Gerci ne yazistigi da onemli. O kadar ciddi ask mesk yazismalari mi..

Yazdığı şeyler önemli bence masum bişeyler yazdıysa affedilebilir bide sana inat yazışmıştır kızla onun maillerine bakacağını düşünmüştür o yüzden yazışmıştır belki.Çok üzüldüm canım umarım herşey düzelir a.s.

Yazdığı şeyler önemli bence masum bişeyler yazdıysa affedilebilir bide sana inat yazışmıştır kızla onun maillerine bakacağını düşünmüştür o yüzden yazışmıştır belki.Çok üzüldüm canım umarım herşey düzelir a.s.

sanmiyorum okudugumu söyledigimde ilk basta inkar etti ben yazmadim fln dedi...4,5 kez maillesmis en son mailinde bi ara msnde görüselim birbirimizden bahsederiz tanisiriz yazmis...bunu okuduktan sonra zaten aksam msne girdim ilk basta offline dim yarim saat kadar bekledim sonra sordum burda hasta halinle ne yaptigini (cünkü o hafta ameliyat olucakti kaza yapmisti)....sonradan düsündüm ayriydik o kaza gecirince kendini kötü hissetmistir diye ama insan ilk firsatta gidip baska kiza mailmi yaziyor....anlamiyorum degermiydi buna, simdi özür diliyor agliyor ama kalbim kirildi

:uhm: çok haklısın canım erkek milleti işte o an boşluktayken başklarına sarılmış biraz süründür onu haketmiş :teselli:

X