- Konu Sahibi balbocegi35
-
Bilmiyorum.
Konu disi ama Bilecik cok komik bir isim degil mi, basliktaki imla hatasi ile birlikte aldi beni bir gulme
eskişehir gar ve otobüs terminali yakın mı ?Tramvay ile gardan otobus terminaline rahat giderler.Bilecikte uzak degil Eskisehirden
Bilmiyorum.
Konu disi ama Bilecik cok komik bir isim degil mi, basliktaki imla hatasi ile birlikte aldi beni bir gulme
Bilecik ,bilmeyecik diye bir espri yapasim geldi
1.) Eskişehir Garı ile otobüs terminali arası çok uzak mı ?
çok uzak değil. gardan inince bi 10 dk kadar yürüyüp tramvaya binecekler.
http://www2.estram.com.tr/Cntnt/81
kırmızı hat
ismet inönüde binip otogarda inecekler.
şöyle bi aktarma sitesi var arayıp bilgi alınabilir. eskişehir söğüt arası otobüs var gibi.
http://sogutseyahat.net/sefer-saatleri/
Cok uzak değil zaten gardan çıkınca tramvay duragina gidecekler cok yakin otogar yazana binecekler 30 dk ićinde giderlereskişehir gar ve otobüs terminali yakın mı ?
çok teşekkür ederim araştırmışsınızyarın arayım bakalım .
Eskişehir garında inince tramvaya binip otogara gidecekler doğru mu anladım acaba ?
1) Gar dan tranway ile Otogar a 3.5 tl lik bilet ile yarım saatte giderler.Merhaba hanımlar , kime soracağımı bilemedim her zamanki gibi kk . imdadıma yetişti.
Kardeşim söğütte asker , annem ve babam bu ay sonu yemin törenine yanına gidecekler. İzmir den Eskişehir trenine binelim ordan aktarma yapalım diyorlar.
1.) Eskişehir Garı ile otobüs terminali arası çok uzak mı ?
2.) Eskişehirden direkt söğüte dolmuş yada otobüs var mı ?
3.) Bilecik söğüt arası aktarma ortalama ne adar sürüyor ?
Tavsiyeniz nedir ?
çok teşekkürler1) Gar dan tranway ile Otogar a 3.5 tl lik bilet ile yarım saatte giderler.
2) Otogar dan söğüt te saat başı otobüs olmalı söğüt seyahatı ararsanız bilgi verir 222 227 87 97 biz kendi aracımızla 45 dk gibi gitmiştik söğüt e Ertuğrulgazi türbesine Eskişehir den
Rica ederim.çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?