ESKİŞEHİRLİ VE BİLECİKLER YARDIM !

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Merhaba hanımlar , kime soracağımı bilemedim her zamanki gibi kk . imdadıma yetişti.

Kardeşim söğütte asker , annem ve babam bu ay sonu yemin törenine yanına gidecekler. İzmir den Eskişehir trenine binelim ordan aktarma yapalım diyorlar.

1.) Eskişehir Garı ile otobüs terminali arası çok uzak mı ?
2.) Eskişehirden direkt söğüte dolmuş yada otobüs var mı ?
3.) Bilecik söğüt arası aktarma ortalama ne adar sürüyor ?

Tavsiyeniz nedir ?

Bilmiyorum.

Konu disi ama Bilecik cok komik bir isim degil mi, basliktaki imla hatasi ile birlikte aldi beni bir gulme :KK70:

çok uzak değil. gardan inince bi 10 dk kadar yürüyüp tramvaya binecekler.
http://www2.estram.com.tr/Cntnt/81
kırmızı hat
ismet inönüde binip otogarda inecekler.

şöyle bi aktarma sitesi var arayıp bilgi alınabilir. eskişehir söğüt arası otobüs var gibi.
http://sogutseyahat.net/sefer-saatleri/

çok teşekkür ederim araştırmışsınız :KK23: yarın arayım bakalım .
Eskişehir garında inince tramvaya binip otogara gidecekler doğru mu anladım acaba ?

çok teşekkür ederim araştırmışsınız :KK23: yarın arayım bakalım .
Eskişehir garında inince tramvaya binip otogara gidecekler doğru mu anladım acaba ?

aynen. gardan inecekler. 10 dk kadar yürüyecekler. oradan tramvaya binecekler. otogarda inecekler.

Gar şehrin merkezinde otogar biraz daha uzak kalıyor ama tramvayla kolay ulaşım sağlanır, garda inip arkadaşların dediği gibi 10 dakika tramvay durağına yürünür ordan otogar hattına bindiklerinde 30 dk civarında ancak gider toplamda 40 dk ulaşmış olurlar otogara söğüt çok uzak değil otobüs var Eskişehir’den.

Merhaba hanımlar , kime soracağımı bilemedim her zamanki gibi kk . imdadıma yetişti.

Kardeşim söğütte asker , annem ve babam bu ay sonu yemin törenine yanına gidecekler. İzmir den Eskişehir trenine binelim ordan aktarma yapalım diyorlar.

1.) Eskişehir Garı ile otobüs terminali arası çok uzak mı ?
2.) Eskişehirden direkt söğüte dolmuş yada otobüs var mı ?
3.) Bilecik söğüt arası aktarma ortalama ne adar sürüyor ?

Tavsiyeniz nedir ?
1) Gar dan tranway ile Otogar a 3.5 tl lik bilet ile yarım saatte giderler.
2) Otogar dan söğüt te saat başı otobüs olmalı söğüt seyahatı ararsanız bilgi verir 222 227 87 97 biz kendi aracımızla 45 dk gibi gitmiştik söğüt e Ertuğrulgazi türbesine Eskişehir den

1) Gar dan tranway ile Otogar a 3.5 tl lik bilet ile yarım saatte giderler.
2) Otogar dan söğüt te saat başı otobüs olmalı söğüt seyahatı ararsanız bilgi verir 222 227 87 97 biz kendi aracımızla 45 dk gibi gitmiştik söğüt e Ertuğrulgazi türbesine Eskişehir den
çok teşekkürler

Back
X