eskişehire gitmek istiyorum!!!!

tuana-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
52
0
canlarım aöf işletme fakültesi öğrencisiyim ikinci sınıfta kamu maliyesinden dolayı bir puanla sınıf tekrarı yapıyorun ne yazıkki...ben eskişehire gidip orada eğitimimi almak istiyorum.acaba orada derslere girebiliyor muyuz? ve diğer önemli sorun nerede kalabileceğim?bana yardımcı olursanız aöf olup benim istediğim gibi eğitimini sürdürenlerden cvp bekliyorum???(bu arada rahat batıyor mu otur evinde bulunduğun şehirdeki ünv gidin demeyin gitmek istiyorsam haklı sebbeplerim var kesinlikle orda ortam edinim arkadaşlıklar kurim gezim tozim değil):uhm:

canlarım aöf işletme fakültesi öğrencisiyim ikinci sınıfta kamu maliyesinden dolayı bir puanla sınıf tekrarı yapıyorun ne yazıkki...ben eskişehire gidip orada eğitimimi almak istiyorum.acaba orada derslere girebiliyor muyuz?

Her istiyen derslere girebilir. İstersen bir yandan çalışabilirsin çünkü dersler akşam oluyor. Özel açık öğretim kurslarıda mevcuttur. Dersler anfilerde olduğu için yer bulmak için biraz erken gitmen gerekiyor.

diğer önemli sorun nerede kalabileceğim?bana yardımcı olursanız aöf olup benim istediğim gibi eğitimini sürdürenlerden cvp bekliyorum???(bu arada rahat batıyor mu otur evinde bulunduğun şehirdeki ünv gidin demeyin gitmek istiyorsam haklı sebbeplerim var kesinlikle orda ortam edinim arkadaşlıklar kurim gezim tozim değil):uhm:
Öğrenci yurtları, pansiyonlar, oteller var. Seneye bende aöf işletmede olucam. Kimsenin sana karışcağını sanmıyorum. Hayat senin hayatın istediğini yapmakta özgürsün.

Son düzenleme:
ARKADAŞIM ESKİŞEHİRLİ OLARAK VE ANADOLU ÜNİV.ÖĞRENCİSİ OLARAK ÜNİVERSTEDEKİ DERSLERİ TAVSİYE ETMİYORUM,HEM ÇOK KALABALIK HEMDE HOCALAR DETAYINA KADAR ANLATMIYOLAR SEBEBİDE ZAMAN AZLIĞI SADECE Bİ KAÇ AYA ONCA ÜNİTELERİ SIĞDIRMAK İÇİN.ESKİŞEHİR ÇOK PAHALI,a.sPAHALI OLMASININ SEBEBİ ÖĞRENCİ ŞEHRİ,EĞER DURUMUN UYGUNSA APART YA DA YURTTA KALABİLİRSİN.BENİM TAVSİYEM ÜNİVERSTEDEKİ DERSLERE GİTMEK YERİNE KURSA GİDEBİLİRSİN.DAHA ÇOK FAYDASI OLACAKTIR.

benim öğrencilerimden de eskişehire gitmek isteyenler var, yaşam şartlarının ucuz olduğunu duymuşlar nerden duydularsa ama pahalı olduğunu biliyorum ve özellikle ev kiraları....4 - 5 kişi ev tutup kalıyorlar....

ucuz yerde var pahalı yerde var herkesin yaşam standartı farklıdır. Ulaşım sorunu diye birşey yok yürüyerek bir yerden bir yere kolaylıkla gidebilirsiniz. Öğrencilerin yaşaması yada görmesi gereken bir şehir

kardeşim Eskişehirde okuyo.. gerçekten pahalı bi şehir... basit bir örenek... ev arıyoruz... emlekçı tlfda 550 dediği ev kirasını öğrenciyiz dediğimizde 600 yaptı.. ayrıca 2. el eşyalarda pahalı.. çok emin değilim ama kampüse aöf öğrencilerininde kalabileceği yurt açılıyormuş... eğer maddi olarak zorlanırım diyosan burda kalabilirsin.. onun dışında çok temiz ve düzenli bir şehir..

Benim kızımda Eskişehir'de okuyor.Gerçekten çok güzel bir şehir. insanlar birbirine son derece saygılı .benim kızım devlet yurdunda kaldığı için aylık ödedikleri para 75ytl yeme içme içinde ama özel yurtlar çok pahalı ev kiraları da duyduğum kadarıyla aileye daha ucuz öğrenciye daha pahalıymış.

arkadaşım verdiğin linkten baktım kiralık daire fiatlar çok uç değil istiyorum gitmeyi hayırlısı...

tuana-35 merak ettiğin başka soru varsa yardımcı olabilirim. Nede olsa Eskişehirliyiz.

X