• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Eskişehirde Yüz bölgesine iğneli epilasyon

Kelebekcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
1.896
477
198
Mrb kk nın güzel hatunları. Eskişehirde yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıracağım bir yer arıyorum. Daha önce parmak üzerime birkaç atış yaptırmıştım. İz kaldı. Yüzümde de iz kalır mı. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdi yüzüme lazer yaptırıyorum. İyi bi yer bulamazsam mecburen lazere devam edeceğim.

eskişehirde iyi yapan bir yer var aslında ama ben ismini bilmiyorum bir müşterim burada öğrenci idi o yaptırmıştı gerçekten hiç leke ve iz kalmamıştı birkaç kalanlara ben uygulamıştım...küçük bir mekanda iki kız kardeş çalışıyorlarmış manikür pedikür iğneli epilasyon yapıyorlar demişti bir daha gelirse alıcam numaralarını...

Mrb kk nın güzel hatunları. Eskişehirde yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıracağım bir yer arıyorum. Daha önce parmak üzerime birkaç atış yaptırmıştım. İz kaldı. Yüzümde de iz kalır mı. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdi yüzüme lazer yaptırıyorum. İyi bi yer bulamazsam mecburen lazere devam edeceğim.[/QUO

merhaba geç fark ettim Eskişehir de iğneli epilasyon yaptıracak yer buldun mu bilmiyorum ama eğer bulamadıysan AYNA GÜZELLİK SALONU nda Hülya Hanım var Yapı Kredi Bankasının üzerinde Göksu iş hanında deneyimli ve çok tecrübeli epilasyon konusunda, benim epilasyonumu o yaptı ve tüylerim tamamen bitti çok kişiyi de ona yönlendirdim kesinlikle işinin ehli ve uzmanı güvenerek gidebilirsin. Fiyatları da uygun Dakikası 1 TL. Ayrıca Eskişehir de iğneli epilasyon yaptırmak isteyip yer ve uzman arayanlara da güvenerek tavsiye ederim.

eskişehirde iyi yapan bir yer var aslında ama ben ismini bilmiyorum bir müşterim burada öğrenci idi o yaptırmıştı gerçekten hiç leke ve iz kalmamıştı birkaç kalanlara ben uygulamıştım...küçük bir mekanda iki kız kardeş çalışıyorlarmış manikür pedikür iğneli epilasyon yapıyorlar demişti bir daha gelirse alıcam numaralarını...

merhaba geç fark ettim Eskişehir de iğneli epilasyon yaptıracak yer buldun mu bilmiyorum ama eğer bulamadıysan AYNA GÜZELLİK SALONU nda Hülya Hanım var Yapı Kredi Bankasının üzerinde Göksu iş hanında deneyimli ve çok tecrübeli epilasyon konusunda, benim epilasyonumu o yaptı ve tüylerim tamamen bitti çok kişiyi de ona yönlendirdim kesinlikle işinin ehli ve uzmanı güvenerek gidebilirsin. Fiyatları da uygun Dakikası 1 TL. Ayrıca Eskişehir de iğneli epilasyon yaptırmak isteyip yer ve uzman arayanlara da güvenerek tavsiye ederim.

merhaba geç fark ettim Eskişehir de iğneli epilasyon yaptıracak yer buldun mu bilmiyorum ama eğer bulamadıysan AYNA GÜZELLİK SALONU nda Hülya Hanım var Yapı Kredi Bankasının üzerinde Göksu iş hanında deneyimli ve çok tecrübeli epilasyon konusunda, benim epilasyonumu o yaptı ve tüylerim tamamen bitti çok kişiyi de ona yönlendirdim kesinlikle işinin ehli ve uzmanı güvenerek gidebilirsin. Ayrıca Eskişehir de iğneli epilasyon yaptırmak isteyip yer ve uzman arayanlara da güvenerek tavsiye ederim.

arkadaşlar ben de ayna güzellik salonuna gidiyorum. Hülya hanım işinin ehli biri, leke iz konusunda düzenli bakım yapınca şüpheniz olmasın.Hülya Hanım'ı kesinlikle öneririm.

Arkadaslar yuz bolgesi icin gidip iz kalmadan basarili sonuc alanlar var mi onereceginiz duzgun guvenilir bi yer tavsiyesine ihtiyacim var

Back