Merhaba biraz geç oldu mu bilmiyorum ama birileri okur mutlaka 'Eskişehir, kreş', 'Eskişehir , anaokul' deyince benim aklıma sadece ve sadece Eskişehir Bahar Çocuk Evi gelir ve ben oraya yolladım çocuklarımı senelerdir tanıyorum sahiplerini ve öğretmenlerini diğer kreşler gibi sık sık öğretmen değiştirmezler çok güleryüzlü ve işbirlikçiler oraya gittiğimde ben bile kendimi çok iyi hissediyorum yani hissettiriyorlar çok sevecen bir kreştir.
Kapıyı açarken güneş gibi bir gülüşle karşılarlar. Kreş olarak temiz güvenilir ve ve eğitim ve öğretim işinde süperler. Benden tavsiye etmesi yer var mıdır onu bilemem zaten herkesin tercih ettiği bir kreştir. Ama herkes yollayamaz fiyatları biraz diğerlerine göre fazladır ama verdiğin paraya değer hizmet alırsın. Karşılaştırma yaparsak diğerleriyle ki ilk çocuğumda başka kreşlere hemde bahar dan daha pahalı olanlara veridim sonuç hayal kırıklığı idi ama sonra orayı denedim görümcemin ve bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle şimdi memnunum ve orayı şiddetle tavsiye ediyorum.