eskişehirde uygun meme cerrahı bilen varmı

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
316
Denizli
arkadaşlar beninm doğuştan sol meme ucum içine göçük.Çoğum emmmesine rağmen çıkmadı.şimdi ben bu meme ucumu amliyatla çıkartıcam,hazır masaya yamışkende silikon istiyorum.malum emzirme ,kilo alıp verme derken birraz göğüslerimin içleri boşaldı.eskişehirde uygun fiyata ve iyi cehhar arıyorum .bu konuda yardımlarınız bekliyorum
merakla

Canım bildiğim bir Yakup Karabağlı hatta Pazartesi görüştüm kendisiyle tatlı bi Dr hatta haftaya salı yaparım dedi fakat ailem Ankara da olunca orda daha uygun olur diye ank.ünv bi dr a haftaya salı olucam.yakup hoca 5500 tl istiyo bir kuruşda inmiyor

bende eskişehirliyim ama ameliyatı ank.da oldum hacettepede fiyatta uygundu neden eskişehir istiyorsun hızlı trenle ank. bi dr la görüşebilirsin

canım bende eskişehirliyim tıp fakultesinde yapıyorlar bi doktorla görüşmedim ama yakınım yeni yaptırdı 5500 e yaptırdı.ben istanbulda 4000 eyaptırdım.ayrıca benimde göğüs ucum içine batık.dolktorum büyütme ameliyatından sonra biraz çıkacağini söylemişti öylede oldu.göğüs ucu ameliyatı narkozsuz lokal anesteziyle yapılıyor fakat tekrar içine batma ihtimali varmış ve müyütme ameliyatına göre daha zormuş.yani doktorumun bana dediği bu sen yinede bi araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…