arkadaşlar beninm doğuştan sol meme ucum içine göçük.Çoğum emmmesine rağmen çıkmadı.şimdi ben bu meme ucumu amliyatla çıkartıcam,hazır masaya yamışkende silikon istiyorum.malum emzirme ,kilo alıp verme derken birraz göğüslerimin içleri boşaldı.eskişehirde uygun fiyata ve iyi cehhar arıyorum .bu konuda yardımlarınız bekliyorum
merakla
arkadaşlar benim doğuştan sol meme ucum içine göçük.Çocuğum emmesine rağmen çıkmadı.şimdi ben bu meme ucumu ameliyatla çıkartıcam,hazır masaya yatmışkende silikon istiyorum.malum emzirme ,kilo alıp verme derken biraz göğüslerimin içleri boşaldı.eskişehirde uygun fiyata ve iyi cerrah arıyorum .bu konuda yardımlarınız bekliyorum
merakla
arkadaşlar beninm doğuştan sol meme ucum içine göçük.Çoğum emmmesine rağmen çıkmadı.şimdi ben bu meme ucumu amliyatla çıkartıcam,hazır masaya yamışkende silikon istiyorum.malum emzirme ,kilo alıp verme derken birraz göğüslerimin içleri boşaldı.eskişehirde uygun fiyata ve iyi cehhar arıyorum .bu konuda yardımlarınız bekliyorum
merakla
Canım bildiğim bir Yakup Karabağlı hatta Pazartesi görüştüm kendisiyle tatlı bi Dr hatta haftaya salı yaparım dedi fakat ailem Ankara da olunca orda daha uygun olur diye ank.ünv bi dr a haftaya salı olucam.yakup hoca 5500 tl istiyo bir kuruşda inmiyor
merakla
canım bende eskişehirliyim tıp fakultesinde yapıyorlar bi doktorla görüşmedim ama yakınım yeni yaptırdı 5500 e yaptırdı.ben istanbulda 4000 eyaptırdım.ayrıca benimde göğüs ucum içine batık.dolktorum büyütme ameliyatından sonra biraz çıkacağini söylemişti öylede oldu.göğüs ucu ameliyatı narkozsuz lokal anesteziyle yapılıyor fakat tekrar içine batma ihtimali varmış ve müyütme ameliyatına göre daha zormuş.yani doktorumun bana dediği bu sen yinede bi araştır derim.