• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Psikiyatri/Psikoterapist Tavsiyesi?

semachann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
396
348
103
27
Merhabalar,
Arkadaşlar son dönemlerde ciddi anlamda anksiyete ve depresif ruh halim zıvanadan çıkmış vaziyette nerede ise tuvalete bile gitmeye erinir vaziyetteyim ancak bu ruh halinden bir an önce çıkmak ve iyi olmak istiyorum. İnternetten ufak çaplı araştırmam sonucu "iyi olduğu söylenen" doktorların 200 TL'den başladığını görmekteyim ve malumunuz o kadar parayı öğrenci halimle verebileceğimi düşünmüyorum... Ki olur da doktoru beğenmezsem 200-300 TL ücret ödemiş olmak da yanıma kar kalacak, devlette iyi olduğu öne sürülen doktorlara da baktım ama çoğu özel muayehaneye geçmiş... Devlet Hastanesinde iki kez farklı doktorlara gittim ve ikisi de insan dinlemekten bile aciz "ilaç yaz gönder" kafasında insanlar idi... Gitmesem mi diye de düşünmüyor değilim... Ne yapacağımı bilmiyorum, eğer uygun fiyatlı ya da devletten bir doktor tavsiyeniz varsa benimle paylaşın lütfen.

Ben de eskisehirde devlet hastanesinde pskiyatriye gidiyorum canım anksiyete bozukluğu sebebiyle. İki eylül devlet hastanesinde Uzman Doktor Serkan Zincir ı öneririm. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktordur ve kendi açımdan söyleyeyim iyi ki hiç tereddüt etmeden direk ona gitmişim. Allah şifa versin canım

Ben de eskisehirde devlet hastanesinde pskiyatriye gidiyorum canım anksiyete bozukluğu sebebiyle. İki eylül devlet hastanesinde Uzman Doktor Serkan Zincir ı öneririm. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktordur ve kendi açımdan söyleyeyim iyi ki hiç tereddüt etmeden direk ona gitmişim. Allah şifa versin canım
Kaç yılında acaba internette adını arattığım vakit Ankara çıkıyor da :(...

Şu an hala gidiyorum ben, Eskişehir iki eylül devlet hastanesinde Serkan Bey. 182 numarasından randevu alırsanız Eskişehirde çıkacaktır, internette hiç aramadım bilmiyorum.

Back