• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eskişehir'de önerebileceğiniz kuaför ?

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Saçlarım için sürekli Ankara'ya gitmek istemiyorum :2: Kızlar önerebileceğiniz güzel bir kuaför var mı ? Ucundan kes dediğim zaman 10 karış kesmeyecek bir kuaför mesela :1:

3 yıldır esk de değilim ama oralıyım.. bir kuaförüm wardı.. aynen dediğin gibi ucundan al dersin keyfine göre keserler, ama öyle değildi.. we mükemmel bir kesim tarzı wardı.. şimdi bulunduğu dükkan taşınmış we sanırım başka bir yerde çalışıyormuş.. hasan polatkan bulwarında.. çalıştığı yerin ismi farklı olabilir ama kuaför engin dersen bulabilirsin sanırım :34:

Saçlarım için sürekli Ankara'ya gitmek istemiyorum :2: Kızlar önerebileceğiniz güzel bir kuaför var mı ? Ucundan kes dediğim zaman 10 karış kesmeyecek bir kuaför mesela :1:

canım doktorlar tramvay durağına yakın bi kuaför var ben liseden beri gidiyorum çok memnunum. durağın arkasındaki tatlıcının sırasında ama hala orası tatlıcı mı bilmiyorum, tek yönlü cd nin üstünde, salon de coiffeur diye hatırlıyorum ismini. orası olmadı astsubay orduevinin arkadasında kaos var orayı da önerebilirim

canım doktorlar tramvay durağına yakın bi kuaför var ben liseden beri gidiyorum çok memnunum. durağın arkasındaki tatlıcının sırasında ama hala orası tatlıcı mı bilmiyorum, tek yönlü cd nin üstünde, salon de coiffeur diye hatırlıyorum ismini. orası olmadı astsubay orduevinin arkadasında kaos var orayı da önerebilirim

Hemen keşfetmeliyim teşekkür ederim :3:

Back