• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskısehırde olan arkadaslar doktor secımınde yardımınıza ıhtıyacım var

ceydam1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
16
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaslar ben eskısehırde yasıyorum ve 9 haftalık hamıleyım ama hala doktor secımınde kararasızım tedavı ıle hamıle kaldım anadolu has nezıh erdol bey ıle basladım ama o hastaneden ayrıldı tedavının devamını onvak hastanesınden sebattaın akyıl ıle devam ettım aslında doktordan memnunum ama hastanede yenı dogan unıtesı olmaması benı endıselendırıyor bırde sıra beklemek benı olduruyo bı sonuc gostermek ıcın bıle 1 saat bekledım ve bu her seferınde bole oluyo :( o yuzden devlet hastanesıne yoneldım mıne ınan a gıttım ama cok memnun kalma dım yarın murat boylu ya randevu aldım pekı sımdı kım benım doktorum olacak ???

merhaba arkadaslar ben eskısehırde yasıyorum ve 9 haftalık hamıleyım ama hala doktor secımınde kararasızım tedavı ıle hamıle kaldım anadolu has nezıh erdol bey ıle basladım ama o hastaneden ayrıldı tedavının devamını onvak hastanesınden sebattaın akyıl ıle devam ettım aslında doktordan memnunum ama hastanede yenı dogan unıtesı olmaması benı endıselendırıyor bırde sıra beklemek benı olduruyo bı sonuc gostermek ıcın bıle 1 saat bekledım ve bu her seferınde bole oluyo :( o yuzden devlet hastanesıne yoneldım mıne ınan a gıttım ama cok memnun kalma dım yarın murat boylu ya randevu aldım pekı sımdı kım benım doktorum olacak ???

Bebeğin hayırlı olsun canım.
Sakarya Hastanesine yeni gelen uzman doktor Özlem Koşar var. Hacettepe mezunu. İstersen bir araştır, öyle karar ver.

deliasena_ tesekkur ederım ama ozerl hastanelerde sadece acıbademde yenıdogan unıtesı varmıs tıpta ve devlet hastanesınde yenıdogan unıteıs var ben ok ıncelıyorum ve galıba hep kotu dusunuyorum dogumda bırsey olursa dıye korkuyorum o zaman bebegı hemen sevk edıyorlarmıs bu da sure kaybı ve benım adıma korkulu dakıkalaar demek bebek bır yerde ben bır yerde ne yaparım

ben bugunde devlet has murat boylu ya gıttım cokılgılı ve alakalı bır doktor ama tek sıkıntı doguma gırmıyor normal yada sezaryana gırmıyor yanı dogum baslayınca sansınıza hangı doktor varsa amalıyata o gırıyomus ne olacak sımdı benım halım

ben de 7. aya kadar sakarya hast. rabia karagöz e devam ettim
şu an ümit hast. abdurrahman akçay a gidiyorum
aslında muayene açısından rabia hanımın ilgisi anlatımı çok güzel di
abdurrahman bey de iyi ama ölçülerle, gelişimi ile ilgili olarak sorarsan söylüyor, güler yüzlü, samimi biri
doktorumu değiştirmemin sebebi de, rabia hanıma sorduğumda gece 3de 5de olursa gelmeyeceğini söyledi
abdurrahman beyde bu açıdan sıkıntı yok
bir de sakarya hast. de de yeni doğan ünitesi henüz faal olmadığını söyledi ilgili kişi.
bir de baya kalabalık ve yoğun bir hastane
ümit hastanesini sevdim, beğendim,
bakalım hakkımızda hayırlısı

bir de bi arkadaşım acıbademe gidiyordu, fiyatları yüksek geldiği için onvak a döndü
senin için fiyat önemli ise bunu da baştan araştırmanı tavsiye ederim

hasret turkusu ılgın ıcın tsk ederım onvakta suanda normal dogum 400 tl sezaryan 550 tl ama zam gelebılır dedıler cunku 1,5 senedır aynıo fıyatlarmıs ben cumartesı gunu kanama gecırdım ve acılen sebahhattın beyıaradım cunku ılk aklıma gelen oydu doktor sezaryandaymıs ben hastaneye gıdene kadar benı bekledı agalarken benı cok tesellı ettı onun yanında kendımı guvende hıssettı o gun hastenede yattım tek refakatcı ıcın ucret alınmıyor ılgı alaka super pazar gunu doktorum benı sabah saat 8 kontrol e geldı daha ne olsun yaaa doktorum da harıka artık kararım verdım cok ınceleyınce de sıkıntılar olusuyo ıste benım doktorum gece gunduz hıc farketmez normalde olsa sezaryanda olsa mutlaka dogumuna gelırım dıyor yenıdogan acıl unıtesı varmıs bırde doguma cocuk doktoru da mutlaka gelıyormus hastaneden ayrılırkende mutlaka cocuk doktoru cocugu muayene edıyormus tek kısılık bı odada kaldım odada dus ve wc vardı tv de vardı hastane sessız ve cok temız calısanlar guleryuzlu hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun

ben devlet hastanesinde 15 gün önce doğum yaptım mehmet zafet tiftik doktorum spinal anesteziyle doğum yaptım özel odadaydım istiyen herkeze ücretsiz sunuyorlar odaları inan özelde yapsam bukadar ilği alaka görürmüydüm bilmiyorum şöyle diyeyim doğumdan sonra senin temizliğini bile hastabakıcılar yapıyor özele paranızı bağlamayın derim bebeğinizin bir ihtiyacını karşılarsınız doktorun ilgi ve alakasından bahsetmiyorum bile süperdi tavsiye ederim benim ilk kızımda murat boyluydu doktorum ama doğuma girmiyor zafer bey giriyor ve doğumhanede ilğileniyor.

bende devlet hastanesine gidiyorum arkadaşlar.doktorum teoman haluk minsin.oldukça ilgili ve ben memnunum zaten yenidoğan ünitesi de var ve oldukça güvenli.randevu konusunda da sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar gittiğimde de hiç beklemiyorum.

arkadaslar bugune kadar acmıs oldugum konuya verdıgınız cvb ıcın hepınıze tsk ederım bugun doktora gıttık bebegımın kalbı atmıyo yarın onu benden alacaklar :(

Back