- Konu Sahibi supergirls
-
merhabalar forumda yazınızı gördüm siz yazalı 1 ay'ı geçmiş acaba araştırmalarınızın sonucu ne oldu neye karar verdiğiniz hakkında yazarsanız çok sevinirim.bende eskişehirde ikamet ediyorum şuana kadar 1 ay öncesi yunusemre devlet hastanesinden uzm. plastik cerrah ile görüştüm halen araştırma aşamasındayım ve kararsızım.
mesajıma cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ogü de görüştüğün doktorun ismini verebilirsen çok memnun kalırım bayram sonrası hemen randevu alıp gideceğim gelişmelerden elbette senide haberdar ederim.devlet hastanesindeki doktor da 2.500-3000 tl arası fiyat çıkardı ogü de 3.000 deniliyorsa çok iyi gerçektende umarım senin operasyonunda başarılı geçer senin için dua edeceğim. herşey gönlünce olsun.
merhabalar forumda yazınızı gördüm siz yazalı 1 ay'ı geçmiş acaba araştırmalarınızın sonucu ne oldu neye karar verdiğiniz hakkında yazarsanız çok sevinirim.bende eskişehirde ikamet ediyorum şuana kadar 1 ay öncesi yunusemre devlet hastanesinden uzm. plastik cerrah ile görüştüm halen araştırma aşamasındayım ve kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?