Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eskişehirde Meme Büyütme için doktor önerileriniz var mı?
buralarda yeniyim ve meme büyültmeyle ilgili okadaaaar çok şey yazılmış ki okiim dedim işin içinden çıkamadım :) birşeyler sormak istiyorum. öncelikle ESKİŞEHİR'DE meme büyültme ameliyatı yapan tecrübe ettiğiniz bir doktor varmı? fiyatlar nelerdir vs? ayrıca ameliyat olduk diyelim ben çalışan bir bayanım mesela kaç gün sonra işe gidebilirim.?? ağrım sızım olur mu? bu konu çok önemli benim için. malum işyerine de çaktırmamam lazım bu durumu :) bide beren saatin silikonlarıne türse nasıl yapıldıysa artıkk ondan istiorum yaa inanılmazzzz doğall..
yardımlarınızı bekliorum kızlarr. iice ikna olaim şu işe :))
canım ben esk.oturmuyorum ama eskişehirde olmayı düşünüyorum kafamda şimdilik ogü var oranın dok.daha tecrübeli randevu aldım görüşeceğim fiyat hakkında bilgim yok ama özeldeki gibi tutuyormuş ....ilk yerim orası ama çok sonraya ameliyat günü verirse olamam çünkü 20 günlük iznim var bu aradada özel hast.araştırma yapacağım ist.olsak işimiz daha kolaydı...
merhabalar forumda yazınızı gördüm siz yazalı 1 ay'ı geçmiş acaba araştırmalarınızın sonucu ne oldu neye karar verdiğiniz hakkında yazarsanız çok sevinirim.bende eskişehirde ikamet ediyorum şuana kadar 1 ay öncesi yunusemre devlet hastanesinden uzm. plastik cerrah ile görüştüm halen araştırma aşamasındayım ve kararsızım.
merhabalar forumda yazınızı gördüm siz yazalı 1 ay'ı geçmiş acaba araştırmalarınızın sonucu ne oldu neye karar verdiğiniz hakkında yazarsanız çok sevinirim.bende eskişehirde ikamet ediyorum şuana kadar 1 ay öncesi yunusemre devlet hastanesinden uzm. plastik cerrah ile görüştüm halen araştırma aşamasındayım ve kararsızım.
canım ben osman gazı tıp kafama orası yattı arkadaşımda orada olmuştu ...randevu alıp görüşmeye gittim dok çok ilgilendi ameliyat yoğun olmasına rağmen benim ameliyatı 1 hafta içine sıkıştırdı kalacak yerimi yapmam gerekenleri söyledi bni çok rahatlattı ama ben izinde olduğum için zamanım kısıtlı olduğundan orada olmadım sorun olursa arada 18 saatlik yol var ...benden izinimi uzatmamı istedi uzatamadım ..şimdi bulunduğum yerde bayram sonrası ameliyat olucam orasıda tıp fak. ama aklım hep eskişehirde.. doktorum hiç ilgisiz ne yapmam gerekir hiç birşey demedi adam konuşmuyor bi havalarda inş.ameliyatta iyidir burada karombele olucam açıkçası ama rahatlıkla sana gözüm kapalı öneririm fiyatta dedikleri gibi değildi taş çatlasın 3.00 civarında ilgi süper dok kendilerinden çok eminler....
mesajıma cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ogü de görüştüğün doktorun ismini verebilirsen çok memnun kalırım bayram sonrası hemen randevu alıp gideceğim gelişmelerden elbette senide haberdar ederim.devlet hastanesindeki doktor da 2.500-3000 tl arası fiyat çıkardı ogü de 3.000 deniliyorsa çok iyi gerçektende umarım senin operasyonunda başarılı geçer senin için dua edeceğim. herşey gönlünce olsun.
mesajıma cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ogü de görüştüğün doktorun ismini verebilirsen çok memnun kalırım bayram sonrası hemen randevu alıp gideceğim gelişmelerden elbette senide haberdar ederim.devlet hastanesindeki doktor da 2.500-3000 tl arası fiyat çıkardı ogü de 3.000 deniliyorsa çok iyi gerçektende umarım senin operasyonunda başarılı geçer senin için dua edeceğim. herşey gönlünce olsun.
canım ben yakup karabağlı ile görüştüm arkadaşımda başka bir dok.ameliyat oldu onun ismini hatırlamıyorum yardımcı doç.ti biraz ufak tefek gözlüklü biriydi bende gördüm hatta bu mu yapacak dedim ama arkadaşım o doktordanda çok memnun kaldı bencede bir görüş içine hangisi sinerse o dok.yaptır derim..iyi dileklerin için çok sağol gün gittikçe azalıyor beni şimdi korku sardı....
arkadaşlar eskişehir'de yakup karabağlı dışında bir doktor öneriniz var mı? bugün zaten görüşmeye gidicem kendisiyle... örneğin acıbademle görüşen vs.. var mı?
Selam arkadaşlar... eskişehirdeyim ve burada güvenilir bir doktor arıyorum göğüs estetiği için..... genel itibariyle yakup karabağlının ismi geçiyor... bilgisi olan ya da yaptıran var mı?