• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Eskişehirde lazer yapan yerler ve yaptıranlar

a.denklem

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
97
2
296
Afyon
Merhaba arkadaşlar Eskişehirde lazer yaptırmak istiyorum.Temiz ve güvenilir bir yer olsun istiyorum.Eskişehirde lazer yaptıranlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Eskişehirde bir yerdele görüştüm yarım bacak 300TL koltuk altı 100TL ve 4 seansı peşin öderseniz 4 seansda bedavaymış bana biraz pahalı geldi,sizce fiyatları nasıl ?

ben de yaptırcağım bir dahaki aya doktora gideyim bi:)) hiç karar veremedim neresi bilgim de yok sadece iki yerin iyi olmadığını duydum tekinde arkadaşım yaptırdı hatta iğneli yaptırdı sonuç alamadı lazer de iyi değildir orda o zaman diye çıkarımda bulundum:))işte neresi iyi onu bilsek daha hayırlı olacak hakkımızda.araştırıp bulursan bana da haber ver

Merhaba arkadaşlar Eskişehirde lazer yaptırmak istiyorum.Temiz ve güvenilir bir yer olsun istiyorum.Eskişehirde lazer yaptıranlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Eskişehirde bir yerdele görüştüm yarım bacak 300TL koltuk altı 100TL ve 4 seansı peşin öderseniz 4 seansda bedavaymış bana biraz pahalı geldi,sizce fiyatları nasıl ?

Chazları neymiş biliyormusunuz?

inci-ser ben bir yerde koltuk altıma lazere başladım.Daha 1.seandayım ilk seans 29 ekimdeydi ve şu zamana kadar koltukaltımı hiç almadım,çok az çıktı.Zaten kıllarım biraz azdı ama çabuk uzuyordu.Şu zamana kadar çok az uzadı.2.seansı bu hafta yaptıracaktım ama gidemedim.Ve gidersem bacaklarımada başlayacağım.En kötü ve en önemli yer bacaklarım.Bu arada hangi aletleri kullanıyorlar bilmiyorum.ılgilendiğin için teşekkür ederim.

hımm memnun kalırsan bana da söyle bakalım doktorda bişey çıkmazsa başlayacağım ama benim için önemli olan iğneli o kadar hassas yüzüm varki iplikle aldırayım dedim ertesi gün orda bir sürü kırmızılık bi sivilce ile uyandım ramazanda idi hala ve hala geçmediler:((delik kalırsa diye endişelerim var

1.Seansda memnun oldum bakalım 2. seansdanda memnun kalırsam bura yazarım.Yüzünüz hassassa bence dikkat edin.Çünkü yüzümüz bizim için çok önemli

evet işte ondan korkyrm zaten ama ağda yada iple alınca olmuyr yara yapıyr cımbız da daha kötü yapacak neyseki çok değil ama rahatsız olurym ben yazın gittim bi yere lazer yaptırmak için kadın çok ilgili idi buraya lazer yaparsak diye başladı yapmadı yani istersen yapayım ama daha kötü olur dedi ticari amaç gütmüyor yani lazer için orayı düşünüyrm en olmadı:))işi ticarete dökenler doğruları pek söylemiyor çünkü

inci-ser ben bir yerde koltuk altıma lazere başladım.Daha 1.seandayım ilk seans 29 ekimdeydi ve şu zamana kadar koltukaltımı hiç almadım,çok az çıktı.Zaten kıllarım biraz azdı ama çabuk uzuyordu.Şu zamana kadar çok az uzadı.2.seansı bu hafta yaptıracaktım ama gidemedim.Ve gidersem bacaklarımada başlayacağım.En kötü ve en önemli yer bacaklarım.Bu arada hangi aletleri kullanıyorlar bilmiyorum.ılgilendiğin için teşekkür ederim.

son durumunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Back