arkadaslar ben yüz bölgeme ıpl yaptırdım 5 sean gittim fakat az da olsa hiç dökülme filan olmadı aksine ıpl öncesi tıras mak.kısalttıkları için dahada kalınlastı...suan ıpl degilde alexsandred vs lazerin kesin bitirdiğini ögrendim benim benimki ıpl fazla zarar vermediği kanısıydı taki suana kadar.sizden ricaam eskişehirde kesin sonuç alabilecegim bildiginiz temiz yer varmı? Paylasımlarınızı bekliyorum lütfen...
arkadaslar ben yüz bölgeme ıpl yaptırdım 5 sean gittim fakat az da olsa hiç dökülme filan olmadı aksine ıpl öncesi tıras mak.kısalttıkları için dahada kalınlastı...suan ıpl degilde alexsandred vs lazerin kesin bitirdiğini ögrendim benim benimki ıpl fazla zarar vermediği kanısıydı taki suana kadar.sizden ricaam eskişehirde kesin sonuç alabilecegim bildiginiz temiz yer varmı? Paylasımlarınızı bekliyorum lütfen...
ah canım ya burda herkes söylüyor ipl kötü diye keşke yorumlara baksaydın
maalesef alex.de çok etkili bi makina diil
sadece inceltip azaltıyo ama yüzdeki sonucunu bilmiyorum genede ipl'den daha iyi olacağı kesin
ben artık sarartmaya basladım napim ya....bide kendimde estetisyenim ama ciddentamamen yok den bi cihaz yok.. Acnegen kullanmasam agda yapıcam... İnsanı yuzu sonucta cok nazik bi bölge ...napalım bekliycez artık.