• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde Lazer IPL

peribalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
338
172
123
arkadaslar ben yüz bölgeme ıpl yaptırdım 5 sean gittim fakat az da olsa hiç dökülme filan olmadı aksine ıpl öncesi tıras mak.kısalttıkları için dahada kalınlastı...suan ıpl degilde alexsandred vs lazerin kesin bitirdiğini ögrendim benim benimki ıpl fazla zarar vermediği kanısıydı taki suana kadar.sizden ricaam eskişehirde kesin sonuç alabilecegim bildiginiz temiz yer varmı? Paylasımlarınızı bekliyorum lütfen...

arkadaslar ben yüz bölgeme ıpl yaptırdım 5 sean gittim fakat az da olsa hiç dökülme filan olmadı aksine ıpl öncesi tıras mak.kısalttıkları için dahada kalınlastı...suan ıpl degilde alexsandred vs lazerin kesin bitirdiğini ögrendim benim benimki ıpl fazla zarar vermediği kanısıydı taki suana kadar.sizden ricaam eskişehirde kesin sonuç alabilecegim bildiginiz temiz yer varmı? Paylasımlarınızı bekliyorum lütfen...

geçmiş olsun...

ah canım ya burda herkes söylüyor ipl kötü diye keşke yorumlara baksaydın
maalesef alex.de çok etkili bi makina diil
sadece inceltip azaltıyo ama yüzdeki sonucunu bilmiyorum genede ipl'den daha iyi olacağı kesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back