Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskişehirde öğrenciyim.Lazer yaptırmak istiyorum biraz araştırdım güzellik salonlarının değilde bi doktor tarafından uygulanmasını önermiş çoğu. ve ıpl lazer mi alexander lazer mi daha iyi bilemiyorum. Burada lazer yaptıran tavsiye edebileceği yerler var mı ?
acıbadem dr hülya hanım kesınlıkle hastanede yaptır zaten artık guzellık salonlarında yasaklandı saglık merkezı olması ve basında doktor olması lazım merkezın ben acıbademde yaptırıyorum cok memnunum
kzılar bende eskişehirde yaptırmayı düşünüyorum az önce reşadıye hast. aradım bilgi aldım,sizin bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı??? ve fiyat nedir?
anadolu hastanesinde yaptırdım hiç memnun kalmadım, aradan 2 yıl geçtikten sonra acıbademe başladım, ilk seansda bile farketti
acıbadem dr hülya hanım kesınlıkle hastanede yaptır zaten artık guzellık salonlarında yasaklandı saglık merkezı olması ve basında doktor olması lazım merkezın ben acıbademde yaptırıyorum cok memnunum
bacak+genital+koltuk altı 2450 dediler mayasentede nasıl fıyat kızlar? vexxxxyaptıran var mı hiçç
ben çevremde çok duydum sakaryayı yani reşadiye şubesini işte iyiymiş zaten hastane sonuçta en güvenilir yer diye düşünüyorum biraz pazarlık yap bence peşin sonuçta