• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde lazer için önerisi olan ?

MaRYSouR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
57
0
86
Eskişehir
Eskişehirde öğrenciyim.Lazer yaptırmak istiyorum biraz araştırdım güzellik salonlarının değilde bi doktor tarafından uygulanmasını önermiş çoğu. ve ıpl lazer mi alexander lazer mi daha iyi bilemiyorum. Burada lazer yaptıran tavsiye edebileceği yerler var mı ?

Eskişehirde öğrenciyim.Lazer yaptırmak istiyorum biraz araştırdım güzellik salonlarının değilde bi doktor tarafından uygulanmasını önermiş çoğu. ve ıpl lazer mi alexander lazer mi daha iyi bilemiyorum. Burada lazer yaptıran tavsiye edebileceği yerler var mı ?

araştırma yaptın mı? yani görüştüğün bi doktor yada güzellk uzamanı var mı?

acıbadem dr hülya hanım kesınlıkle hastanede yaptır zaten artık guzellık salonlarında yasaklandı saglık merkezı olması ve basında doktor olması lazım merkezın ben acıbademde yaptırıyorum cok memnunum:21:

acıbadem dr hülya hanım kesınlıkle hastanede yaptır zaten artık guzellık salonlarında yasaklandı saglık merkezı olması ve basında doktor olması lazım merkezın ben acıbademde yaptırıyorum cok memnunum:21:

tüm vücutmu yaptırıyorsun? fiyat olarak nasıl ve kaç seans sürüyor? çok soru sordum :)

evet bu soruları bende merak ettim cevaplanırsa çok sevincem :) bu arada bende bu konuda araştırma yaptım biraz reşadiye tıp merkezi sakarya hastanesine bağlı burası da ben çok methini duydum galiba orda başlıcam fiyatlarıda uçuk değildi normaldi

kzılar bende eskişehirde yaptırmayı düşünüyorum az önce reşadıye hast. aradım bilgi aldım,sizin bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı??? ve fiyat nedir?

anadolu hastanesinde yaptırdım hiç memnun kalmadım, aradan 2 yıl geçtikten sonra acıbademe başladım, ilk seansda bile farketti

kzılar bende eskişehirde yaptırmayı düşünüyorum az önce reşadıye hast. aradım bilgi aldım,sizin bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı??? ve fiyat nedir?

hangi bölge için bilgi aldın ben koltuk altı için almıştım 90 tl civarı olur demişti

bacak+genital+koltuk altı 2450 dediler mayasentede nasıl fıyat kızlar? vexxxxyaptıran var mı hiçç

Son düzenleyen: Moderatör:

acıbademde fıyatlar nasıl? bıraz pahalı dıye duymustum

fiyatlar uçuk ya. ben balıkesirde yasıyorum burda tüm vücut 1.250. seneye eskişehirde bulunacağım için araştırma yapmak istedim ama arasında cok fark var ya:S

ben çevremde çok duydum sakaryayı yani reşadiye şubesini işte iyiymiş zaten hastane sonuçta en güvenilir yer diye düşünüyorum biraz pazarlık yap bence peşin sonuçta

Back