• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon eskişehirde lazer epilasyon

Canım ben de lazer epilasyon düşündüğüm için biraz araştırma yaptım sana şunları söyleyebilirim.
1- Erlamer'de Nd Yag tipi cihaz kullanılıyor özellikle çok esmer tenli kişilerde sonuç verebilen ancak aşırı ağrı yapan ve yanıklara sebep olabilen bir cihaz türü. Ayrıca derindeki kıl köklerine de etki etmiyor. Bu yüzden ben tercih etmedim şahsen.
2- Mayasante'de Alex ve Radyo Frekans kullanılıyor Diod özellikli olduğu söylendi. Ancak RF da lazer olmadığından ve bağımsız çalışmalarda sedece kıl köklerinde nem azalmasına sebebiyet verdiği ve geçici incelme gösterdiyse bile zamanla kılların eski haline döndüğü tespit edildiğinden tercih edeceğim bir yontem değil. Ama Alex açık tenli ve koyu renk tüylü kişilerd een iyi sonucu veren lazer tipi olduğundan ve ayrıca cilde temas etmeden ışın verdiği için hijyenik olduğundan tercihim bu olacak.
3- Güzellik Merkezlerinde ise IPL-Fotoepilasyon denilen cihazlar var. Yaptığım araştırmalara göre IPL, Fotoepilasyon gibi cihazlar gerçek lazer olmayıp sadece yoğunlaştırılmış ışık sistemleri. Zaten sağlık kuruluşu olmayan güzellik salonu gibi yerlerde lazer cihazı kullanımı da yasak. Bu sebeple buralarda sadece IPL gibi cihazlar kullanılabiliyor. Bu cihazlar kıl köklerini tahrip etmeyip sadece zayıflattıklarından modern ağda olarak kabul ediliyor ve kalıcı olarak kıllardan kurtulmak mümkün değil
Özetle ben yaz aylarının sona ermesinden sonra sonbaharda Mayasante'de Alex ile lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum. Fiyat konusunda bilgi sahibi değilim. Şimdilik cihaz araştırması yaptım. Lütfen sen de iyice araştırmadan, ten ve kıl rengine en uygun cihaza karar vermeden lazer epilasyon yaptırma. Kolay gelsin.

merhaba kızlar. bende başlayacağım lazere önümüzdeki günlerde. küçük çaplı bir araştırma yaptım.sonuç olarak derm art ve anadolu hastanesi arasında kaldım. (arkadaşım dermarttan memnun kalmış. 3 seansta baya bi azalmış. sonra bırakmış ve 1 senedir de artma olmamış) anadoluda yaptıran birkaç kişiden de memnun olduklarını duydum. bugün gittim anadolu hastanesindeki uzmanlarla görüştüm. kullandıkları cihaz alex fiyatlar: tüm bacak 500 k.altı 100 genital 200 gelmeden randevu alıp 4-5gün öncesinde jiletleyip öyle gelin dediler. kıllar 1-2mm olmalıymış. fiyat olarak anadolu hast. daha uygun aynı mak.yi kullanıyorlar ve ikisini de uzman doktorlar uyguluyormuş. evime de yakın olduğu için anadoluda karar kıldım. bi aksilik çıkmazsa orada yaptıracağım. umarım yardımcı olabilmişimdir. sevgiler...

Sorun olmazsa ne zaman başladın ne kadar etkisini gördün anlatabilir misin ?? Ben daha once baska bir yere gitmiştim 5 defa hiçbir etkisini görmeyince ağdaya geri dönmek zorunda kalmıstım şimdi o yüzden biraz tereddütlüyüm de.

Sorun olmazsa ne zaman başladın ne kadar etkisini gördün anlatabilir misin ?? Ben daha once baska bir yere gitmiştim 5 defa hiçbir etkisini görmeyince ağdaya geri dönmek zorunda kalmıstım şimdi o yüzden biraz tereddütlüyüm de.

eskişehirde bildiğim 3 yer vardı ben dermartı seçtim çünkü benim için fiyat açısından daha uygundu ve daire doktorumuz var o bana iki yer söyledi biride burasıydı oyüzdende güvendim alexandrite kullanıyolar diğer yerlerde aynı fakat marka farklı sanırım , doktor uyguluyo bikini bölgesi için ocak 2010 da başladım şimdi 4seans bitti çıkarken çok ince çıkıyor fakat bi azalma oldu diyemem dediğim gibi tüylerim inceldi sizde önceden yaptırmışsınız fakat burada düzenli gitmekte önemli tüylerim lazerden 15 gün içnde tamemen dökülüyo ve 2 ay çıkmıyo buda büyük bi rahatlık bence ve sonradan dermart ümit hastanesine taşındı aklıma gelenler bunlar eğer sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım:teytey:

eskişehirde bildiğim 3 yer vardı ben dermartı seçtim çünkü benim için fiyat açısından daha uygundu ve daire doktorumuz var o bana iki yer söyledi biride burasıydı oyüzdende güvendim alexandrite kullanıyolar diğer yerlerde aynı fakat marka farklı sanırım , doktor uyguluyo bikini bölgesi için ocak 2010 da başladım şimdi 4seans bitti çıkarken çok ince çıkıyor fakat bi azalma oldu diyemem dediğim gibi tüylerim inceldi sizde önceden yaptırmışsınız fakat burada düzenli gitmekte önemli tüylerim lazerden 15 gün içnde tamemen dökülüyo ve 2 ay çıkmıyo buda büyük bi rahatlık bence ve sonradan dermart ümit hastanesine taşındı aklıma gelenler bunlar eğer sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım:teytey:

ocak 2010 da basladın 2 ayda bir cıktıgı için mi 4 kere gittin bu bile güzelmiş aslında bu süreçte benim kac kere agdaya gittiğimi düşünürsek :kedi: tesekkür ederim canım cevapladıgın için bende ümiti deneyeceğim

ocak 2010 da basladın 2 ayda bir cıktıgı için mi 4 kere gittin bu bile güzelmiş aslında bu süreçte benim kac kere agdaya gittiğimi düşünürsek :kedi: tesekkür ederim canım cevapladıgın için bende ümiti deneyeceğim

evet canım bu süre 2 ayda çıktığı için sadece 4seans oldu yani hemde acısız gitmeden 1,5 saat önce emla kremi sürüyorum ve hiç bişey hissetmiyorum çok şükür kızarıklığımda bi sorunumda olmadı iNŞALLAH hepimiz sorunsuz faydasını görürüz lazerin

Bende Ümit Hastanesine gidiyorum.Kol altlarım oldukça yayılmış durumdaydı,şuan 4. seansımı bitirdim.Sadece orta bölümdeki kıllar kaldı.Zaten en güçlü olan köklerde orada. Kesinlikle uygulayan insanlar çok iyi ve deneyimli zaten kendileri sağlıkçı.Herhangi bir iz ve epilasyon sonrası günlerde acı yada ağrı olmuyor.Sadece beyaz tenli olduğum ve kıl köklerim çok güçlü olduğu için(çünkü zamanında çok jiletle aldım) lazerin gücü biraz daha arttırılmış oluyor ve buda biraz daha acı hissetmenize neden oluyor fakat dayanılmayacak bir acı değil tabi emlada kullanabilirsiniz çok hassassanız. Orada atış başına ücret ödüyorsunuz yani belirli bir anlaşma yok.Ama ben ilk gittiğimde 100tl öderken şimdi o fiyat kıllar azaldıkça düşmeye başladı.

alexle yapan 3 yer mi var?

Back