- Konu Sahibi Benbezelye
eskişehirde lazer epilasyon için yer tavsiye edebilecek olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskişehirde lazer epilasyon için yer tavsiye edebilecek olan var mı?
slm ark.ım esk. de DERMART var ben oraya gidiorum çok memnumum ama ark.açıkladığı gibi cihazlar hakkında ayrıntılı bi bilgim yok ama sonucu gayet ii tavsiye ederim
merhaba kızlar Anadolu hastanesinde veya ümitte lazere başlayan var mı ?
Sorun olmazsa ne zaman başladın ne kadar etkisini gördün anlatabilir misin ?? Ben daha once baska bir yere gitmiştim 5 defa hiçbir etkisini görmeyince ağdaya geri dönmek zorunda kalmıstım şimdi o yüzden biraz tereddütlüyüm de.
eskişehirde bildiğim 3 yer vardı ben dermartı seçtim çünkü benim için fiyat açısından daha uygundu ve daire doktorumuz var o bana iki yer söyledi biride burasıydı oyüzdende güvendim alexandrite kullanıyolar diğer yerlerde aynı fakat marka farklı sanırım , doktor uyguluyo bikini bölgesi için ocak 2010 da başladım şimdi 4seans bitti çıkarken çok ince çıkıyor fakat bi azalma oldu diyemem dediğim gibi tüylerim inceldi sizde önceden yaptırmışsınız fakat burada düzenli gitmekte önemli tüylerim lazerden 15 gün içnde tamemen dökülüyo ve 2 ay çıkmıyo buda büyük bi rahatlık bence ve sonradan dermart ümit hastanesine taşındı aklıma gelenler bunlar eğer sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım:teytey:
ocak 2010 da basladın 2 ayda bir cıktıgı için mi 4 kere gittin bu bile güzelmiş aslında bu süreçte benim kac kere agdaya gittiğimi düşünürsek :kedi: tesekkür ederim canım cevapladıgın için bende ümiti deneyeceğim
eskişehirde bildiğim 3 yer vardı ben dermartı seçtim çünkü benim için fiyat açısından daha uygundu ve daire doktorumuz var o bana iki yer söyledi biride burasıydı oyüzdende güvendim alexandrite kullanıyolar diğer yerlerde aynı fakat marka farklı sanırım , doktor uyguluyo bikini bölgesi için ocak 2010 da başladım şimdi 4seans bitti çıkarken çok ince çıkıyor fakat bi azalma oldu diyemem dediğim gibi tüylerim inceldi sizde önceden yaptırmışsınız fakat burada düzenli gitmekte önemli tüylerim lazerden 15 gün içnde tamemen dökülüyo ve 2 ay çıkmıyo buda büyük bi rahatlık bence ve sonradan dermart ümit hastanesine taşındı aklıma gelenler bunlar eğer sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım:teytey:
alexle yapan 3 yer mi var?