• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon eskişehirde lazer epilasyon yaptıranlar!!

mavieyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
45
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar eskişehirde lazer epilasyon yaptıranlar var mı bende lazer yaptırmak istiyorum araştırdım cihazları ama tam net bilgim yok yinede.yeni başlıcam bana cihazlar ve gidipte memnun kaldığı yer hakkında bilgi verirseniz cok iyi olur fiyatlarıda merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

ben ümit hastanesinde yaptırıyorum ve memnunum doktor uyguluyo ve çok iyi diğer hastaneler hakkında bilgim yok alexandrite kullanıyolar anadolu hastanesinde de var ücret olarak burası uygun gelmişti burada konu açılmıştı önceden ordaki yazılanlarıda oku istersen

teşekkür ederim diğer konuları araştırdım ama eskişehir hakkında bilgi yok denecek kadar az sizden rica etsem bana biraz bilgi verir misiniz?ben kolaltı alt bacak genital+bikini bölgesi yaptırmak istiyorum fiyatları nasıl bazı kişiler cok acı veriyor yazmışlar gözüm korktu biraz:)sizin kaç seans oldu tüylerinizin ve cildinizin durumu nedir?

teşekkür ederim diğer konuları araştırdım ama eskişehir hakkında bilgi yok denecek kadar az sizden rica etsem bana biraz bilgi verir misiniz?ben kolaltı alt bacak genital+bikini bölgesi yaptırmak istiyorum fiyatları nasıl bazı kişiler cok acı veriyor yazmışlar gözüm korktu biraz:)sizin kaç seans oldu tüylerinizin ve cildinizin durumu nedir?

benimde ilk başladığımda bilgim yoktu çok kararsız kaldım gittim görüştüm bikini bölgesi yaptırıyorum ümit hastanesinde atış başına ücret ödüyosun 90 tutuyo benimki 4 seans bitti tüyler 3-4 gün önceden jiletle alıyorum emla krem kullanıyorum hiç hissetmiyorum eğer dayanabilirsen sürmeyebilirsin o kişiden kişiye değişiyor tüyler 15 gün içinde dökülüyor ve 2ay çıkmıyor ben beyaz tenliyim öyle kararma olmadı yanıkta olmadı çok şükür tecrübeli kişiler tarafından yapılıyo ve korkcak bişey yok zaten çok iyi bi bayan güler yüzlü bide anadolu hastanesi var yeni acıbadem hastanesi açıldı orada varmı lazer ünitesi bilmiyorum ben birebir görüş derim onlar bilgi veriyo sana hangiside içine sinerse biran önce başla derim anadoludada ümittede alex kullanılıyo ama model farklı sanırım aklıma gelenler bunlar canım sorun olursa cevaplarım:81:

cok teşekkür ederim herşeyi cevaplamışşınız dediğiniz gibi en iyisi gidip görüşmek 4seans cok iyi bence. yalnız 2ay cıkmıyor demişsiniz sonra tekrar mı cıkıyor kalıcı değilmi orayı anlayamadım:)

bende epilasyona başlamak istiorum.ama karar veremedim bir türlü, hastaneler mi daha iyi güzellik merkezleri mi? mayasante tüm vücudu 2.400 e yapıomuş çk uygun ama güvenilir midir?

Rica ederim evet 2 ay sonunda çıkmaya başlıyor ama öyle rahasız edici değil inceldi ve azalma oldu ama bitmedi iNŞALLAH hepimiz sonuç alırız

bende epilasyona başlamak istiorum.ama karar veremedim bir türlü, hastaneler mi daha iyi güzellik merkezleri mi? mayasante tüm vücudu 2.400 e yapıomuş çk uygun ama güvenilir midir?

bence hastaneler , mayasante hakkında bilgim yok bitene kadar mı 2,400

mayasante bitene kadar tüm vücud 2.400 dedi. ismet inönü de kristal güzellik merkezi ise tüm vücud 1.000 dedi kampanya varmış ama ıpl cihazları napsam bilemedim.güzellik merkezlerinde genelde ıpl cihazı var.alex yok :(

bence hastaneler , mayasante hakkında bilgim yok bitene kadar mı 2,400

ewt tüm vücud ve bitene kadar.

arkadaşlar ben ikisinide araştırdım mayasente 8 seans 2400 bitene kadar deil giden arkadaşımda var. bende kavitasyona gidiyorum kristal güzellik salonuna banada bahsettiler kampanyadan bende başlamak istiyorum ama güvenemiyorum işte kristal bitene kadar 1000 tele komple bacak koltuk altı ve genital bölge..

Son düzenleme:
Eskişehir'de lazer işlemi yaptıracaksanız, tek adresiniz Daisy Güzellik olmalı. Bahar Hn işinde çok ilgili. O kadar mutlu ayrıldım ki tekrardan teşekkürler.

Back