Eskişehirde Kuaför Önerileriniz Neler....

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
40
Kızlar düğünüm için kuaför arıyorum aslında kuaförüm var ama bayağı bi kazıkçı nişanımda oraya gitmedim Nişanımda da gittiğim kufaörün yaptığı makyaj konusunda kararsız kaldım. Bu nedenle eskişehir de olup makyajı iyi yapan bi yer varmı makyaj diyorum çünkü gelin saçım çok belli olmayacak tepeden duvak olacağı için saç sıkıntı değil.ben Bülen Doruk diye düşünüyorum peki ya sizce???

Canım Bn gelin başımı beyaz kuafördee yaptırdım eskişehirdee makyajı iyi olan kuaför pek yok ama onlar dışardaan uzman getirdip yaptırıyolar ben çok beğendiim beğenmyeen tek bir kişi olmadı

Şair Fuzili caddesindee tedaşın olduğu cadde yeni bi saloon amaa herşeyi dört dörtlük yapıyolar güzel bi gelin olmak istiyosaan tavsiyee ederim ...

Şair Fuzili caddesindee tedaşın olduğu cadde yeni bi saloon amaa herşeyi dört dörtlük yapıyolar güzel bi gelin olmak istiyosaan tavsiyee ederim ...

Ben 1 ay önce yaptırdım canım Salon De Coiffure Mustafa Ceylan...Çok memnunum ve güzel tepkiler aldım

ben sizi yönlendireyim şair fuzuli caddesi Beyaz Kuaför seda hanımın makyajları gayet iyi ali beyle birlikte süperler ben makyaj saçımı orda yaptırdım süperlerdi valla arkadaşlar iyi bi saç makyaj istıyorsanız parayı fazla aramayın kuaför beyaz tek geçerim eskişehirde

Ne kadardı ki gelin başı merak ettim :) ben de arıyorum kuaför ağustosta olacak düğünüm ama .. Bir de ne kadar önceden randevu almak gerekiyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…