Merhabalar, yeni üye oldum. Tavsiyelerinizi önerilerinizi almak iyi gelecek bana sanıyorum. Kır düğünü için birçok yer dolaştım. Genelde üstü açık herhangi bir özelliği olmayan kır bahçeleri vardı ki, dümdüz çim alanlarda. Havanın yağışlı olma ihtimaline karşı kapalı salon mu tercih etsek diye düşünürken bir yer dikkatimi çekti. Yinede daha önce orada düğün yapmış kişiler varsa ya da alternatif sunabilecek, yorumlarınızı bekliyorum.
bizim düğünümüzde kısmetse 29 Ağustosta kapalı salonunda,orda olacak :) Eskişehir'de açık mekan çok riskli olduğundna,direk kapalı olanı istedik.İnci Salon olanı tuttuk :) umarım düğünümüzde güzel olur.siz tuttunuz mu burayı? :) şimdiden mutluluklar
bizim düğünümüzde kısmetse 29 Ağustosta kapalı salonunda,orda olacak :) Eskişehir'de açık mekan çok riskli olduğundna,direk kapalı olanı istedik.İnci Salon olanı tuttuk :) umarım düğünümüzde güzel olur.siz tuttunuz mu burayı? :) şimdiden mutluluklar
Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden mutluluklar dilerim. Biz de görüşmeye gidicez Garden için. İnciye baktık çok güzel bir salon, bi kere ferah kapalı olmasına rağmen, olduğu gibi boydan boya pencerelerin olması çok iyi. fakat bizim 750 kişi civarı olacak davetlimiz. orası da 500 kişilikmiş. kır düğünü de hep istediğim birşeydi. Uygun tarih varmış şuan için, dolmadan bu önümüzdeki hafta sonu tutucaz nasip olursa. Bahçe içindeki Villa cezbetti bide beni açıkçası. gelin odasının orda olması ve ilk çıkışında villadan yapılacak olması çok hoş. Kırda Life sanırım her isteğe uygun salonları karşılayan bir yer :) birde çok olumlu yorumlar aldım, içim çok rahat o yüzden :) çok teşekkürler :) sevgiler
merhaba Gullu26 oncelıkle mutluluklar dılıyorum. gercekten secım yapmak cok zor ama kırda life in salonlarını inceledim bende ve çok çook beğendim :) eskişehir de kır düğününü risk olmaktan çıkarmışlar kapalı salon da da her hangi bir yağış süprizin de eglenmeye devam edebilirsin :) bende acıkcası senın gıbı dusunyorum kır dugunu hep hayalımdı. eskişehir de kır düğünü dediğin için açıkcası Kırda life dan baska da alternatif aklıma gelmıyor
merhaba Gullu26 oncelıkle mutluluklar dılıyorum. gercekten secım yapmak cok zor ama kırda life in salonlarını inceledim bende ve çok çook beğendim :) eskişehir de kır düğününü risk olmaktan çıkarmışlar kapalı salon da da her hangi bir yağış süprizin de eglenmeye devam edebilirsin :) bende acıkcası senın gıbı dusunyorum kır dugunu hep hayalımdı. eskişehir de kır düğünü dediğin için açıkcası Kırda life dan baska da alternatif aklıma gelmıyor