• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Eskişehirde kalıcı su dalgası için kuaför tavsiyesi verebilecek misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
46
Eskişehir
Eskişehirde kalıcı su dalgası için kuaför tavsiyesi verebilecekmisiniz arkadaşlarr?
cevap yazan arkadaşlar aynı zamanda beğenirseniz cevap yazdığınızı anlıyabileyim. şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Benim bi arkadasım yasinde yaptırmıstı çok güzel duruyordu, perma gibi duranlardan değildi. bende oraya yaptırmayı düsünüyorum.

Mrb bende eskişehirdee bikackez su dalgası yaptırdım pek memnun kalmadım acıkcası ama gecenlerdee bi arkadaşım şair fuzili caddesindee beyaz kuafördee yaptırmış memun olduğunu söyledi bendee orayaa gitmeyi düşünüyorum ... su dalgası sacı cok yıprataan bi işleem amaa arkadaşımın sacınaa zarar vermedeen yapmışlar ..

canım alanönü mahallesinde ayşem kuaför var bir perma yapar en az 1 yıl kullanırsın müthiş yapıyor ama sokak arasında olduğu için pek bilinmiyor. fiyatları da çok uygun

Back