Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanır mısınız yarın Kezban hanıma almıştım randevu ara ara gidiyordum da hatta enfeksiyon hastalıkları Dr.onu tavsiye etmistiKezban hanıma gitmeyinde kime giderseniz gidin. Beni muayene etmedi , ameliyat yapalım diyip gün vermişti kendisi. Mr çekindim ve dermoid kist olan kistime çikolata kisti demişti.
İmkanınız varsa Vişnelik ümit hastanesinde ibrahim anıl kulaksız bey var gerçekten aradaki farkı anlarsınız. Her sorunuza özenle cevap veriyor. Yeri geldiği zaman tahlil sonuçlarımı telefondan atıp haber veriyor. Benim kist amelîyatmı anıl bey yaptı ve o kadar memnunum ki anlatamam
Ben pek memnun kalmamıştım ilgisiz davranmıştı yani banaİnanır mısınız yarın Kezban hanıma almıştım randevu ara ara gidiyordum da hatta enfeksiyon hastalıkları Dr.onu tavsiye etmisti
Ben devamlı mantar oluyorum inanın çaresini bulan olsa özelde gideceğim her ay gittiğim icin ozele imkan yetmez inanın ne yapacağımı bilmez haldeyim özge hanım ilgili geldi bir kaç sefer ona gittim ama her zaman bulunmuyor ona randevu cevabınız için teşekkür ederimBen pek memnun kalmamıştım ilgisiz davranmıştı yani bana
Çok geçmiş olsun inşallah kalıcı çaresini bulursunuzBen devamlı mantar oluyorum inanın çaresini bulan olsa özelde gideceğim her ay gittiğim icin ozele imkan yetmez inanın ne yapacağımı bilmez haldeyim özge hanım ilgili geldi bir kaç sefer ona gittim ama her zaman bulunmuyor ona randevu cevabınız için teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum insallahÇok geçmiş olsun inşallah kalıcı çaresini bulursunuz
Teşekkür ederim özellerde tavsiyelerinizi değerlendireceğimMaalesef şehir hastanesi ve yunus emre devlet h. tıklım tıklım hiçbir bölümde kolay randevu bulunmuyor ne olacak böyle bilmiyorum. Devlette doktor önerim yok ama Batıkent Özel Ümit'te Abdurrahman Akçay bana önerilen doktorlardan en çok öneri alanı fırsatınız olursa ona da bir görünün derim
Kezban hanımı iptal ettim boşuna muayene bari olmayayımKezban hanıma gitmeyinde kime giderseniz gidin. Beni muayene etmedi , ameliyat yapalım diyip gün vermişti kendisi. Mr çekindim ve dermoid kist olan kistime çikolata kisti demişti.
İmkanınız varsa Vişnelik ümit hastanesinde ibrahim anıl kulaksız bey var gerçekten aradaki farkı anlarsınız. Her sorunuza özenle cevap veriyor. Yeri geldiği zaman tahlil sonuçlarımı telefondan atıp haber veriyor. Benim kist amelîyatmı anıl bey yaptı ve o kadar memnunum ki anlatamam
Kezban hanımı iptal ettim boşuna muayene bari olmayayım
Ben kezban hanımdan çok memnunum. Annemi de ameliyat etmişti, benim de bitmeyen adetim vardı o problemimi de çözdü. Çok bilgili , tecrübeli bi doktor. Hastası çok fazla iki kişi aliyor odaya tek seferde ama, tani koyup tedavi etmesi önemli. Annem de çok seviyor kezban hanımı. Ben tavsiye ederim bir gidip derdinizi anlatın güzelce.İnanır mısınız yarın Kezban hanıma almıştım randevu ara ara gidiyordum da hatta enfeksiyon hastalıkları Dr.onu tavsiye etmisti