Eskişehir'de kadın doktoru arıyorum yardım...

sakarya hastanesinde rabia karagöz =) çok bilinçli bi dr..yasıda war zaten.. ama doğum olarak bozüyükte barbaros ateşliye çok çok iyi diyorlar..yengemin dr du..hamileleiği çok sorunlu geçiodu onu önermişlerdi we cok memnun kaldı..bende adet düzensizliiyle ilgili tedavi oldum..biraz fazla para yiyor ama çok iyi =) esk e geçmiştir belkii :/ gidiodu oraya

siyahmasal; Bozüyük'e de doğum için gidemem uzak kalır yani olduğumuz yere acil birşey olsa yetişemem belki o yüzden yakınımda bir yer olsun istiyorum. Sanırım Onvaka gideceğim.

ızlar özel muayenehanelerde tahliller yapılıyormu?????

kliniklerde tahlil ücretleri ne kadar oluyor ???

ben söylediğiniz tüm dr çok yakından tanıyorum...çünkü doğum evi hastanesindeyim emine hanım soğuktur zaten sadece bayan tercih olduğunda gidilmelidir...dr sorarsanız hek kelimeyle dr güler yüz ilgi tecrübe arıyorsanız murat boylu ..ama tecrübe ve bilgi yeter her zaman yanımda olsun diyorsanız kesinlikle arslan kabukçuoğlu..o adı geçen dr hepsi gece 12 den sonra telefonlarını kapatıyor arslan bey ve murat bey gece gündüz hastasının arkasındadır..

selam kızlar bende bi doktor arıyorum ... onvak-anadolu-sakarya kararsız kaldım okuyunca..kaç kere devlete gidiyorum düzensizlik için...biri de git 3 ay tarihlerini günlerini filan fişmekanını yaz getir..diyorum biliyorum söyleyeyim yok getir..3 ay nie bekleyeyim..geç kalıyo işte..biri dooğum kontrol hapı verdi erken geldi ...hemen gittim başka doktor varmış ona çıktım bu kez o da onlar kansorejendir kullanma dedi..en son zübeyde hanım a gitmiştim..kist var dedi bi ilaç verdi o günden sonra bikaç ay gitti düzenli sonra yine sapıttı mafoldumben moralim çok bozuk korkuyorum da :gitme: antşdepresan kullandım bi kaç ay..bide geçenlerde tıpa giittim unutkanlık için t3,t4 ve tsh da problem var galiba ama doktorum bu kadar fark olmaz makina bozuktur bi daha yapalım mı dedi..yok kalsın dedim endokronolojiye çıkınca yaptırırıö demiştim..tıp nasıl acaba? bide nezih beyi bende düşünüyorum..sonuçta doğum değil bu :(

banada gönderir misiniz teli ve adresi rica etsem bende bulamadım bayan iyi bir dr

ablam da bayan diye tutturdu sakarya hastanesinde bi bayan dr. a gitti. hiç memnun kalmadı. sonra nezih erdöle gitti. yengem de ben de ona gidiyoruz şimdi. çok açıklayıcı kibar bi adam.

hamileliğim sürecinde ve doğumumda doğuş hastanesindeki arslan kabukçuoğluna gittim ve inanın çok beğendim. Şimdi doğuş kapanmış zaten şuan bsk anadolu hastanesinde... İleride birdaha bebişim olursa yine ona giderim....

merhaba kızlar bend eeskişehirliyim 2.5 yıldır titiz araştırmacı arkadaşımın sayesinde sebahattin akyılla tanıştım drum mükemmel tek kelimeyle hastalığını unutmuyor devamlı güleryüzlü ve açık konuşuyor aklımda ne soru işareti varsa hepsini soruyorum cvplıyor ama ben hala hamile kalamadım 2 kere ameliyat oldum sebahattin dr yaptı başka drlar yumurtalığımı alacaklardı bu drum yumurtalığımı kurtardı çok titiz ve dikkatli ama ben hala hamile kalamadığım için bende hiç araştırma tahlil falan yapmadı ama kendisinden acaip memnunum ama dr arayışı içindeyim infertilite jinekolog druna gitmem gerek devlet hastanelerine yanaşmıyorum çünküğ çok kaba davranıyorlar bid eçalıştığım için için ultrason için çok geç randevu veriyorlar zırt pırtta izin alamam anadolu hastanesinde nezih erdölden hiç memnun kalmadık sadece şikayetleri dinliyor ultrasonla bakıyor bilgisayara not düşüyor sonra reçeteyi yazıyor bunları kullanıyorsun temizlenip geliyorsun sizin bebeğiniz çok zor olur olurmu bilmem süt salgılarım çok yüksek çıkmış mış o gün moralimizi çok bozmuştu ne çok ağlamıştımm rabia karagözse acaip sinirli bi insan her an bağıracakmış gibi bi havası var zaten korkuyorsun bid eöyle bi havası olunca gidemiyorsun beni acilen ameliyata alıp yumurtalıklarımı alacaktı hastaneden nasıl kaçtığımı bilememiştim çok korkmuştum şimdilik aklımdaki bunlar bide iş yerim sayesinde drları yakından uzaktan ne olduklarını gidip görerek öğreniyorum ama hala galiba aradığım dru bulamadımmm ahh sabahhattin akyıl ahhhhhh

:31::31::31::31::31::31:

onvak hastanesinde sebahattin akyıl kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim hayatımda çekinmeden konuşabildiğim tek doktordu erkek olmasına rağmen..adam hastasını ayakta karşılayıp tokalaşıyor böylede nezaketli bir adam doktorların çoğunun burnu havadayken üstelik..harika bir şekilde ilgilenip seni her konuda ayrıntılı olarak bilgilendiriyor..kesinlikle sebahattin beye güvenebilirsin eğer gidersen zaten farkından ve güler yüzünden çok memnun kalıcaksın demedi deme :)

Back