Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eskişehirde İyi Bir Kadın Doğum Doktoru Önerir misiniz ?
- Konu Sahibi Aydioz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz gittiniz mi acaba veya bi yakınınız ?
Nicel Bey'e gidin isterseniz.
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Ben devlet hastanesinde tedavi görüyorum. Giden yakınlarım var.Siz gittiniz mi acaba veya bi yakınınız ?
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Biraz durumun varsa canım Acıbadem Nicel beyi tavsiye ederim. Sakin bı insan, tecrübeli strese sokmuyor. Banada nicelde ikizlere hamile kalan bı arkadaş tavsiye etmişti. Yeni başladım temmuzda tüp bebek olacak. Yunus Emre Devlette tedavi görüyordum ama bıraktım hiç bulaşma derim. Aşırı yoğun şuan Aralık ayındaki hastaları tedavi etmişler. Bize sıra 6-7 ayda bile gelmez. Şuda var rezervin iyiyse yaşın küçükse dayanabilirsen beklemeye devlette olur.Merhaba kızlar. 1,5 yıldır bebek hasreti çektiğim için Eskişehir’de bir kadın doğum doktoruna gidicem önerebileceğiniz bir doktor var mı? Özel olması tercihim.
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
He özel demişsiniz o zaman kesinlikle Nicel beyMerhaba kızlar. 1,5 yıldır bebek hasreti çektiğim için Eskişehir’de bir kadın doğum doktoruna gidicem önerebileceğiniz bir doktor var mı? Özel olması tercihim.
Aslında en çekindiğim şey ne biliyor musunuz . Ben kiloluyum ve eğer doktor bana bu konu hakkında aşağılayıcı şekilde vs. Konuşursa kendimi tamamen doktorlara kapatırım sanırım. Çünkü bundan önce Ankara’da gittiğim bi doktor beni dinlemeden kiloma göre yorum yapmıştı sağolsun. Bende Acıbadem de sırf fotoğraflarda biraz toplu görünen Ceren hanıma gitmeyi düşündüm beni anlar diye saçma bi kuruntu belki ama benim gibi olanlar anlar sanırım beni . Tavsiyen için teşekkür ederim nicel bey böyle şeylere takılır mı senin fikrin nedir acaba ? Teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için
- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Canım ben acıbademde ramazan hocaya gidiyorum. Çok nazik anlayışlı ve iyi bir doktor.kilo konusunda nasıl bir tavır takınır bilemiyorumAslında en çekindiğim şey ne biliyor musunuz . Ben kiloluyum ve eğer doktor bana bu konu hakkında aşağılayıcı şekilde vs. Konuşursa kendimi tamamen doktorlara kapatırım sanırım. Çünkü bundan önce Ankara’da gittiğim bi doktor beni dinlemeden kiloma göre yorum yapmıştı sağolsun. Bende Acıbadem de sırf fotoğraflarda biraz toplu görünen Ceren hanıma gitmeyi düşündüm beni anlar diye saçma bi kuruntu belki ama benim gibi olanlar anlar sanırım beni . Tavsiyen için teşekkür ederim nicel bey böyle şeylere takılır mı senin fikrin nedir acaba ? Teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Aşağılayıcı konuşmak kimsenin haddine değil.Sadece kilo vermek faydalı olabiliyor o kadar. Nicel bey sadece tahlillere, sonuçlara odaklandı ve seviyeli biri... Bende bir kez görüştüm. İlk görüşme ücretsiz zaten fikir edinebilirsin. Güven veriyor Docent zaten bilgili biri. Ne demek şu zor zamanlarda birbirimize bı faydamız olsunAslında en çekindiğim şey ne biliyor musunuz . Ben kiloluyum ve eğer doktor bana bu konu hakkında aşağılayıcı şekilde vs. Konuşursa kendimi tamamen doktorlara kapatırım sanırım. Çünkü bundan önce Ankara’da gittiğim bi doktor beni dinlemeden kiloma göre yorum yapmıştı sağolsun. Bende Acıbadem de sırf fotoğraflarda biraz toplu görünen Ceren hanıma gitmeyi düşündüm beni anlar diye saçma bi kuruntu belki ama benim gibi olanlar anlar sanırım beni . Tavsiyen için teşekkür ederim nicel bey böyle şeylere takılır mı senin fikrin nedir acaba ? Teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Ramazan bey çok iyi doktor fakat tüp bebek konusundaki tecrübesini bilmiyorum.Canım ben acıbademde ramazan hocaya gidiyorum. Çok nazik anlayışlı ve iyi bir doktor.kilo konusunda nasıl bir tavır takınır bilemiyorum
- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Tüp bebek konusu muydu ben normal doktor sanmıştım. kusura bakmayınRamazan bey çok iyi doktor fakat tüp bebek konusundaki tecrübesini bilmiyorum.
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Beni sakın yanlis anlama. Biz normal yoldan evlat sahibi olamayan insanlarız. Maalesef fazla kilo tüp bebek de şansı düşürüyor. Benim gittiğim doktorda fazla kilolu hastalarına öncelikle zayıflamayı oneriyor. Tabi çevremizde ne kilolu insanlar var hamile kalabiliyor. Ama bizim durumumuz onlardan farklı. Benim de fazlaligim var transfere kadar zayıflamak hedefim şuanda 4 kilo verdim. Senin de sağlıklı bir hamilelik gecirmen için bunu öneririmAslında en çekindiğim şey ne biliyor musunuz . Ben kiloluyum ve eğer doktor bana bu konu hakkında aşağılayıcı şekilde vs. Konuşursa kendimi tamamen doktorlara kapatırım sanırım. Çünkü bundan önce Ankara’da gittiğim bi doktor beni dinlemeden kiloma göre yorum yapmıştı sağolsun. Bende Acıbadem de sırf fotoğraflarda biraz toplu görünen Ceren hanıma gitmeyi düşündüm beni anlar diye saçma bi kuruntu belki ama benim gibi olanlar anlar sanırım beni . Tavsiyen için teşekkür ederim nicel bey böyle şeylere takılır mı senin fikrin nedir acaba ? Teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Ne demek ne kusuruTüp bebek konusu muydu ben normal doktor sanmıştım. kusura bakmayın
- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Siz nicel beye mi gidiyorsunuzNe demek ne kusuru
Biliyorum canım bilmez miyim salak kafam iki kez çok güzel kilo verdim. Evlenince iş hayatım şehir değişikliğinden dolayı bitti onlarında etkisiyle çok daha fazla kilo aldım şimdi veriyorum tekrar. Benimde çevremde çok var kilolu olup hamile kalan benim eşiminde sayı ve hızında sorun var ama bir yıl çok üstüne düşmedik ama 27 yaşına geldim artık hızlanmam lazım. Tüp bebek şuan için düşünmüyorum en azından seneye kadar zayıflayıp 1 yıl daha denemek istiyorum ama doktor kontrolünden geçmem gerek rahim filmi vs. Çektirmek istiyorum . Çok teşekkür ederim fikirlerin için bir daha kilo almak gibi bi aptallık yapmıcam inşallah tek kilom hamilelikten olurBeni sakın yanlis anlama. Biz normal yoldan evlat sahibi olamayan insanlarız. Maalesef fazla kilo tüp bebek de şansı düşürüyor. Benim gittiğim doktorda fazla kilolu hastalarına öncelikle zayıflamayı oneriyor. Tabi çevremizde ne kilolu insanlar var hamile kalabiliyor. Ama bizim durumumuz onlardan farklı. Benim de fazlaligim var transfere kadar zayıflamak hedefim şuanda 4 kilo verdim. Senin de sağlıklı bir hamilelik gecirmen için bunu öneririm
Ya ilk görüşmenin ücretsiz olmasına sevindim . Peki bu sadece tüp bebek görüşmeleri için mi geçerliAşağılayıcı konuşmak kimsenin haddine değil.Sadece kilo vermek faydalı olabiliyor o kadar. Nicel bey sadece tahlillere, sonuçlara odaklandı ve seviyeli biri... Bende bir kez görüştüm. İlk görüşme ücretsiz zaten fikir edinebilirsin. Güven veriyor Docent zaten bilgili biri. Ne demek şu zor zamanlarda birbirimize bı faydamız olsun
Normal normal şimdilik tüp bebek düşünmüyorum . Tabi kontrollere bağlı rezervlerim azsa ya da tek çare tüp bebekse bekleyememTüp bebek konusu muydu ben normal doktor sanmıştım. kusura bakmayın
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Nicel bey tüp bebeğe bakıyor canım ama çocuk olmuyorsa gitmen gereken kişi o. Tahlillerine göre sana bı yol çizer. Aradigimda tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim. Nicel beye de randevu aldım. Öyle görüştük ücretsiz.Ya ilk görüşmenin ücretsiz olmasına sevindim . Peki bu sadece tüp bebek görüşmeleri için mi geçerli