eskişehirde iş bulmak

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
Arkadaşlar eskişehir de iş imkanlari nasil. Ozel hastanelerde is imkanlari nasıl

Merhaba Eskişehir'de doğmuş büyümüş biri olarak iş imkanlarının kısıtlı olduğunu söyleyebilirim.Özel hastanelere de iş başvurusunda bulunmuştum zamanında.Geri dönüş olmadı.Özel hastaneler yorucu oluyor ve maaşı az diye biliyorum.Eskişehir'in belli başlı meslekler dışında maaş ortalaması biraz düşük ama yaşam şartları da ona göre.Kira vs..Amma velakin ki ESKİŞEHİR bir başkadır ve değişilmezdir.Yaşamak kolaydır.Rahattır.Özletir kendini.Çok seversin.3.5 senedir İstanbul'da yaşıyorum ve şehrimi inanılmaz özlüyorum.

Eskişehirde mi yaşıyorsunuz yoksa oraya yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz?

cvp için tşk ederim ggelin gelicem oraya :) şuan bulundugum yerde özel hastanede çalşyorum

İş imkanı az maaşları çok düşüktür 1200 tl'ye işi kabul etmek zorunda kalırsın ama kira falan ucuzdur diğer şehirlere göre ve trafik sorunu olmadığı için İstanbul ve Ankara'dan daha iyidir diyebilirim.

Saglik sektoru icin mi soyluyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…