AYNA GÜZELLİK SALONUNA gidin tavsiye ederim, doktorlarda GÖKSUeskişehir de nereye gidelim kesin sonuç aldım diyen yok mu
İŞHANINDA HÜLYA HANIM VAR ÇOK DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ güvenerek gidebilirsiniz.AYNA GÜZELLİK SALONUNA gidin tavsiye ederim, doktorlarda GÖKSU
İŞ
İŞHANINDA HÜLYA HANIM VAR ÇOK DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ güvenerek gidebilirsiniz.
doktorlarda AYNA GÜZELLİK SALONUNA Gitmenizi öneririm GÖKSU İŞHANINDA Hülya Hanım var çok deneyimli ve tecrübeli yıllardır iğneli epilasyon yapıyor güvenerek tavsiye ederim ben memnun kaldım ve bütün tüylerimden kurtuldum darısı başınıza diyorum sevgili arkadaşlar.
İŞ
İŞHANINDA HÜLYA HANIM VAR ÇOK DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ güvenerek gidebilirsiniz.
doktorlarda AYNA GÜZELLİK SALONUNA Gitmenizi öneririm GÖKSU İŞHANINDA Hülya Hanım var çok deneyimli ve tecrübeli yıllardır iğneli epilasyon yapıyor güvenerek tavsiye ederim ben memnun kaldım ve bütün tüylerimden kurtuldum darısı başınıza diyorum sevgili arkadaşlar.
Ne yapacaksın peki süreyya güzellik salonu var hakkında bir şey biliyorsunuz ben oraya gitmeyi düşünüyorum
Öncelikle Merhaba konu eski fakat yeni girip bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için deneyimim ile yardımcı olmak istiyorum öncelikle lazerin çok talepte olduğu ve tartışıldığı bir Zamandayız ama şunu söylemem gerek ki en azından küçük bölgeler için iğneli epilasyon her yönden mantıklı geldi bana çok araştırdım şimdi gelelim ikinci konuya kızlar ben ağda açısına katlanamayıp sadece jilet maduru oldum ne yazık ki ağdaya da dönemiyeceğimi anlayınca dedim artık kesin çözüm şart ve iğneli epilasyon kararı aldım annemin bir arkadaşı önerisi üzerine bir salona gittim bayan Tüm işleri kendisi yapıyormuş ve 18 yıl Eskişehir de bir referansı varmış çok şirin ve bana yaklaşık yarım saat kadar bilgi verdi o kadar pozitif ki korkumun yarısını orda yendim ve ikna oldum öncelikle bir iğne aldım 25 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam kırıldıkça değiştiriyorsun ben yanlız 2 kez değiştirdim 1 yılda bu arada öneri üzerine emla aldım uyuşrucu krem epilasyon dan yarım saat önce sürdüm 20 veya 15 bekleyenlerde varmış ilk 5 dakika zordu ama sonra konuşması espirilerle beni oyalayıp acımı unuturdu kızlar ayda bir ilk 2 ay 20 günde bir gittim ve sonuç harika ben güvendiğiniz bir yer bulutsanız deneyin pişman olmıcaksınız derim üniverstede büyük rahatlık
Diğer arkadaşıma sormuşsunuz ama benim gittiğim memnun kaldığım yer Ayna güzellik salonu HÜLYA HANIM göksu işhanın da. Birkaç ay önce sormuşsunuz umarım bir yere gidip güzel sonuç almışsınızdır benim ki gitmediyseniz bir tavsiye denenmiş bir öneri sevgiler arkadaşım. bu konuda foruma yazan bütün arkadaşlarıma kendi çektiklerimden yola çıkarak yardımcı olmaya doğru yönlendirmeye çalışmak.Merhabalar ben yeni üyeyim problem olmayacaksa gittiğiniz yeri öğrenebilirmiyim ben de yüzüm için iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum eskişehirde yeniyim güvenilir bir yer arıyorum
Diğer arkadaşıma sormuşsunuz ama benim gittiğim memnun kaldığım yer Ayna güzellik salonu HÜLYA HANIM göksu işhanın da. Birkaç ay önce sormuşsunuz umarım bir yere gidip güzel sonuç almışsınızdır benim ki gitmediyseniz bir tavsiye denenmiş bir öneri sevgiler arkadaşım. bu konuda foruma yazan bütün arkadaşlarıma kendi çektiklerimden yola çıkarak yardımcı olmaya doğru yönlendirmeye çalışmak.
Diğer arkadaşıma sormuşsunuz ama benim gittiğim memnun kaldığım yer Ayna güzellik salonu HÜLYA HANIM göksu işhanın da. Birkaç ay önce sormuşsunuz umarım bir yere gidip güzel sonuç almışsınızdır benim ki gitmediyseniz bir tavsiye denenmiş bir öneri sevgiler arkadaşım. bu konuda foruma yazan bütün arkadaşlarıma kendi çektiklerimden yola çıkarak yardımcı olmaya doğru yönlendirmeye çalışmak.
Merhaba Eskişehir de iğneli epilasyon için gittiğiniz yer neresiydi acaba?Öncelikle Merhaba konu eski fakat yeni girip bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için deneyimim ile yardımcı olmak istiyorum öncelikle lazerin çok talepte olduğu ve tartışıldığı bir Zamandayız ama şunu söylemem gerek ki en azından küçük bölgeler için iğneli epilasyon her yönden mantıklı geldi bana çok araştırdım şimdi gelelim ikinci konuya kızlar ben ağda açısına katlanamayıp sadece jilet maduru oldum ne yazık ki ağdaya da dönemiyeceğimi anlayınca dedim artık kesin çözüm şart ve iğneli epilasyon kararı aldım annemin bir arkadaşı önerisi üzerine bir salona gittim bayan Tüm işleri kendisi yapıyormuş ve 18 yıl Eskişehir de bir referansı varmış çok şirin ve bana yaklaşık yarım saat kadar bilgi verdi o kadar pozitif ki korkumun yarısını orda yendim ve ikna oldum öncelikle bir iğne aldım 25 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam kırıldıkça değiştiriyorsun ben yanlız 2 kez değiştirdim 1 yılda bu arada öneri üzerine emla aldım uyuşrucu krem epilasyon dan yarım saat önce sürdüm 20 veya 15 bekleyenlerde varmış ilk 5 dakika zordu ama sonra konuşması espirilerle beni oyalayıp acımı unuturdu kızlar ayda bir ilk 2 ay 20 günde bir gittim ve sonuç harika ben güvendiğiniz bir yer bulutsanız deneyin pişman olmıcaksınız derim üniverstede büyük rahatlık
İyi bir yer bulabildiniz mi acaba Dilek Hanım doşındaMerhaba Eskişehir de iğneli epilasyon için gittiğiniz yer neresiydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?