• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde hangi kadın doğumcuya gidiyorsunuz???

sude32

!şükürler olsun Allah'ım!
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
538
3
116
Eskişehir
eskişehirdeki anne olmak isteyenler hangi doktora gidiyorsunuz.?lütfen yardımcı olun...:bbo::bbo:

Son düzenleme:
merhaba canım. Ben Eskişehir'deyim. Birçok dr gittim. Doğuşta Emine Etiz' e gittim devlete bağlıydı ayrıca ama memnun kalmadım şahsen sonra Anadolu hastanesine geçti o şimdi. Sonrasında yine Doğuşta Teoman Haluk Minsin'e gittim çok iyi bir doktor ama o zaman o da doğuş kliniğindeydi ama doğum olacağı zaman devlette oluyordu ben öyle istemedim. Daha hamilelik düşünmüyordum ama öyle zor geldi. Şimdi evime yakın Onvak hastanesine gidiyorum Sabahattin Akyıl'a. Gerçekten o da iyi bir doktor. Teoman beyde Anadolu hastanesine geçmiş. Ama Sabahattin beyi öneririm ikisi de özel hastane zaten.. Ana Sabahattin bey çok yoğun gitmeden bir hafta önceden randevu almak gerekiyor...

bende sakarya hastanesinde burhanettin beye gidiyorum.çoçuk yok daha.bilmiyorum belki ben sabırsızım artık olsun istiyorum.burhanettin bey hakkında bilgin var mı?

hiç yok.. Sakarya hastanesinde sanırım Rabia hanım vardı ondan da memnunlardı.. Çocuk ne zamandan beri istiyorsun yani başladın da olmadı mı henüz yokda yeni mi istemeye başladın bende nisana düşünüyorum ınşallah...

10 aydır evliyim 9 aydır istiyorum.bize burhanettin beyi önerdiler.ona gidiyoruz...

biraz sert görünümlü.fikirlerimi onunla paylaşamıyorum ben aslen ıspartalıyım.eşimin akrabası önerdi.bizde gittik.güleryüzlü bi doktor arıyorum ama bu doktor iyi mi diye sormadanda yapamıyorum.

benim doktorumda Ramazan Bayırlı oda şimdi sakarya hastanesine geçmiş. çok anlayışlı ve çok ilgilenen birisi soruncada detaylı cevap veriyor. Osmangazi Üniv. Tıp Fakültesindeki Başar beyde çok iyiymiş

benimde öyle bi doktora ihtiyacım var.benimle ilgilenecek güleryüzlü rahatça soru sorabileceğim birini istiyorum.

ben bir kere gittim. Anadolu hastanesinde Teoman minsin diye doktora gittim..ama ben hiç memnun kalmadım . bir dahada asla gitmem o doktora.:umursamaz:
ben adetliyken bana adet söktürücü ilaç yazmış düşünün artık.:mymeka:
benim bildiğimSakarya Hastanesine geçen Ramazan BAYIRLI herkes ondan memnun kalıyormuş. ablam ona gitti 2.hamileliğinde.
bende randevu alırken onu istedim ama doluymuş . .
eğer hamile kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum

ben bir kere gittim. Anadolu hastanesinde Teoman minsin diye doktora gittim..ama ben hiç memnun kalmadım . bir dahada asla gitmem o doktora.:umursamaz:
ben adetliyken bana adet söktürücü ilaç yazmış düşünün artık.:mymeka:
benim bildiğimSakarya Hastanesine geçen Ramazan BAYIRLI herkes ondan memnun kalıyormuş. ablam ona gitti 2.hamileliğinde.
bende randevu alırken onu istedim ama doluymuş . .
eğer hamile kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum

aaa ben onu hiç duymamıştım.doktorumu değiştirecek gibiyim.aklımda olsun.çok sağol yarencim...buyrunnnnnnnnn

aaa ben onu hiç duymamıştım.doktorumu değiştirecek gibiyim.aklımda olsun.çok sağol yarencim...buyrunnnnnnnnn

canım meraba .ben hamileyim sakaryada ramazan bayırlıya gidiyorum memnunum.osmangazide turgay bey varmış özellikle sorunlu hamilelikler için iyi diyorlar.bu arada benim annem de ıspartalı yani eğirdirli :lepi:

canım meraba .ben hamileyim sakaryada ramazan bayırlıya gidiyorum memnunum.osmangazide turgay bey varmış özellikle sorunlu hamilelikler için iyi diyorlar.bu arada benim annem de ıspartalı yani eğirdirli :lepi:

öylemi yakınmışık.ben pko yüzünden gidiyorum bebiş olmuyo.burhanettin beye gidiyorum.
bekliyoruz bakalım...değiştirmeyide düşünmüyo değilim...önerin için sağol canım benim.
opuyorumnanaktan

Back