Gelinlik Modelleri eskişehirde gelinlikçi önerir misiniz??

Certanly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
217
0
96
Antalya
arkadaşlar bi türlü karar veremedim diktireyimmi hazır mı alayım... bi gelinlik begendim dreamon markalı, katleen modeli resmini koyayım, üzerime de en iyi o yakıştı ama çok daha özel olsun güzel olsun istiyorum çünkü katleen modeli çok kişinin giydiği bir model sanırım.. diktirsem diyorum tül ağırlıklı kır düğününe uygun bir model ama iyi bir terzi de bulamadım gibi.. yani tavsiye edeceğiniz eskişehirde iyi bir gelinlikç,i var mı arkdaşlar???

bu dsa begendiğim modelll

Ben Aysira'dan aldım, 909 modelini.. 2010 kataloğunda var , fiyatı da uygun ama katalogta çok güzel görünmüyor. giyince daha güzel. Kathleen ve vivian ı da denemiştim, ama belki benim bedenime uymamıştır, kalıpları uymadı.. Aysira'nın kalıpları çok güzel oturuyor.

kesinlikle aysira tatlım..hem modeller harika hem uygun fiyatlı.ilgi alaka muhteşem.özellikle selma hanım çok tatlı bir bayan beni çok güzel motive etti ve insana kendini çok özel hissettiriyor.modellerin kalıpları çok güzel.gelinliğim vücuduma cuk! :) oturdu.giymek için sabırsızlanıyorum....sana da tavsiye ederim.bi de akay var ama sırf adı var diye çok uçuukk fiyatlı.ben gönülden tavsiye edebilirim aysirayı..umarım gönlünce olur :)))

canım ben de aldım gelinliğimi daha elime geçmedi gerçi ama..duvağı yapılıyo:) ben aysiradan aldım..akay ve parlaya da baktım..ancak arkadaşların dediği gibi kesim olarak en beğendiğim ve üzerime yakıştrdığım aysiranınkiler oldu..2 model arasında çok kararsızlık yaşadım..aysirayı öneririm..dikme işine hiç bulaşma derim..hazır al..kafan rahat olsun

Canım kanatlının karsısında Parla gelinlik var, dreamon markalı gelinlikler ile birlikte hoş ithal gelinlikler oarada kathleen modeli var, ben vivianı daha çok sevdim,zaten üzerime tam oturdu
başka bir arayışa gidip riske girmemem gerek yok diye düşünüyorum, bu arada prenses anni de tavsiye ederim
üstelik parla gelinlik artık kiralık da veriyormuş,
mutluluklar dilerim.

ben gelinliğimi dikime verdim ama aslında pişman sayılırım keşke hazır alsaydım. ama ben straplez istemıyorum bıraz daha dantel kollu falan bısey istıyorum. hazır gelınlıkler de hep straplez. oyuzden diktirmeye karar vermıstım. şimdi de yok kumaşı nasıl olsun bunun eteğini şöyle mı yapsak ugrasıp duruyoruz. o yuzden hazır almanı önerırırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…