• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Diş hekimi

aheste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
21
0
86
Diğer
eskişehirde dişlerime dolgu yaptırmak istiyorum eskişehirli arkadaşlarım iyi bir diş hekimi önerilerinizi bekliyorum

Eskişehir Oldcity Diş hastanesi. Hem çok donanımlı ,temiz ve doktorları da çok iyi. Ben bütün dolgularımı,ameliyatlarımı oraya yaptırdım. Ve fiyatlarıda nerdeyse yarı yarıya. Dışarda özel diş doktoruna 1 dişimi 150 tl çektirdim.bu hastanede 2 dişim için 120tl. İnternette ararsan sayfasını bulabilirsin.

Dişlerime dolgu yaptırmak istiyorum işini iyi yapan bir diş hekimi arıyorum.çalışırken yaptırmak zor olucak bildiğim kadarıyla devamlı gitmem gerekecek ilk defa yaptırıcam bu işler nasıl olur bilmiyorum.

ben uc yil once bi profesore yaptirmistim ama adini tamamen unuttum kendine ait yeri vardi aksamlari geldigi, biraz sert bi kadindi ama isini cok guzel yapiyodu. eger adini bulursam mutlaka yazarim

ben uc yil once bi profesore yaptirmistim ama adini tamamen unuttum kendine ait yeri vardi aksamlari geldigi, biraz sert bi kadindi ama isini cok guzel yapiyodu. eger adini bulursam mutlaka yazarim

benim dişleri görünce daha da sert olursa:):) peki dolgu yapımı zormu sonradan agrı falan oluyor mu?

Back