• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskişehirde çocuk psikiyatristi yok mu

purcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
62
1
96
44
arkadaşlar merhaba eskişehirde iyi bir çocuk psikiyatristi arıyorum ama yok maalesef.çocuğumda otistik belirtiler var ama bu konuda uzman yok bana tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da doktor varsa memnun olurum.

arkadaşlar merhaba eskişehirde iyi bir çocuk psikiyatristi arıyorum ama yok maalesef.çocuğumda otistik belirtiler var ama bu konuda uzman yok bana tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da doktor varsa memnun olurum.

merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun eskişehiri iyi bilirim bence ankara yakın çocuğunu ankaraya götürmeni tavsiye ederim hatta durumun varsa ankarada fatih üniv. uzman doktorları çok iyi..

canım eskişehirliyim ama inan ki bilmiyorum,çocık doktorunuzdan isim alsanız,geçmş olsun,umarım otistik değildir bebeğin,belirti var derken ne kastediyorsun?ne kadarlık bebeğin?doktoru ne dedi bu konuda? doktorunuz kim?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım,olmazsa ankara ya gidebiliriz.
bebeğim 26 aylık,devlet hastanesinde bir çocuk psikoloğuna gittik,çocuğa birşey yapmadan sadece hareketleriyle otistik belirtiler var dedi,içimize kurt düşürdü.o günden bu yana araştırıyorum.bizim kendi doktorumuz onvak hastanesinde ama uzun zamandır oraya götürmedim.
çocuğumda iletişim eksikliği var ama gözle teması iyi bilemiyorum işte.ama otistik teşhisi yok.
bu arada eski reşat benli ilkokulunun orayı buldum.haftaya orasıyla görüşmeye gidecez bakalım.inşallah birşey yoktur.
acıbademi kimse tavsiye etmiyor,bakıyorum ben de araştırıyorum ama eskişehir de tamam bu insan uzman dediğimiz çocuk psikiyatristi yok yani.sizin de tavsiye edebileceğiniz birisi varsa memnun olurum.
saolun arkadaşlar.

teşekkür ederim canım,olmazsa ankara ya gidebiliriz.
bebeğim 26 aylık,devlet hastanesinde bir çocuk psikoloğuna gittik,çocuğa birşey yapmadan sadece hareketleriyle otistik belirtiler var dedi,içimize kurt düşürdü.o günden bu yana araştırıyorum.bizim kendi doktorumuz onvak hastanesinde ama uzun zamandır oraya götürmedim.
çocuğumda iletişim eksikliği var ama gözle teması iyi bilemiyorum işte.ama otistik teşhisi yok.
bu arada eski reşat benli ilkokulunun orayı buldum.haftaya orasıyla görüşmeye gidecez bakalım.inşallah birşey yoktur.
acıbademi kimse tavsiye etmiyor,bakıyorum ben de araştırıyorum ama eskişehir de tamam bu insan uzman dediğimiz çocuk psikiyatristi yok yani.sizin de tavsiye edebileceğiniz birisi varsa memnun olurum.
saolun arkadaşlar.

psikyatrist hiç bilmiyorum canım ama çocuk doktoru olarak Ümit te Fatih Özgen i öneririm,bebeğimin doktoru,çok detaylı muayene yapıyor,otizm den şüpherlense sizi yönlendirir belki

Back