• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de akupunktur uzmanı arıyorum

Cengiz Topel Caddesinde İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun yanındaki binanın 4. katında Dr.Doğuş Bahadır'ın kliniği var. Moğolistanlı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunu. Kendi milletinden insanlar çalışıyor yanında. Annemi götürdüm ben. Yaklaşık 3 ayda 11 kilo verdi. Ancak tabi diyette yapıyordu. Şimdilik almadı eski kilolarını ama aynı diyeti yapmaya devam ediyor.

canım bu dediğin yer güvenilirmi birde ücreti ne kadar eskişehirde akupunktur yaptıran vvarmı lütfenn cevapp :*

Merhaba..
Ben de akupunktur yaptırmayı düşünüyorum. Doktorlar caddesinde Venedik pastanesinin üst katında akupunktur yapan bir uzman varmış. Bir arkadaşımın iki farklı arkadaşı yaptırdı. (Biraz karışık oldu sanki) Onun vasıtasıyla duydum. Bizzat kendileri ile konuşmadım ama ikisi de memnun kalmışlar. Bu dediğim kişilerden biri, yaklaşık iki ay gibi bir sürede 9 kilo vermiş. 71'den 62'ye inmiş. Diğeri de 14 kilo vermiş. Ben de gidip görüşmeyi düşünüyorum. Bu arada ilk seans 50 liraymış, sonrakiler 25 TL.

sırf bu konu için siteye üyelik yaptım arkadaşlar cengiz topleldeki doğuşa gittim tavsiye etmiyorum samimiyetle birkaç arkadaşım sormuş tek adres doktorlar caddesi haşim çoruk yaptığı işe hakim sistemine uyduğunuz sürece kesinlikle kilo veriyorsunuz 30 kg verdim 40 tl giriş her gittiğinizde 25 tl

tam olarak ogrenmek istedigim konu buydu. baska bir baslık altında sordum ama cevabı bu baslıkta bulmus oldum. hepinize tesekkurler :)

Ben de yıllar önce Haşim Çoruk a gitmiştim, şehir dışından gelip gittiğim için devam edemedim ama memnun kalmıştım, sağlıklı bir beslenme programı veriyordu, seans ücretleri de uygundu

Cengiz Topel Caddesinde İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun yanındaki binanın 4. katında Dr.Doğuş Bahadır'ın kliniği var. Moğolistanlı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunu. Kendi milletinden insanlar çalışıyor yanında. Annemi götürdüm ben. Yaklaşık 3 ayda 11 kilo verdi. Ancak tabi diyette yapıyordu. Şimdilik almadı eski kilolarını ama aynı diyeti yapmaya devam ediyor.
Merhaba ben de doğuş bahadir a randevu aldım fakat hiç yorum yok yardım bekliyorum

Merhaba ben de doğuş bahadir a randevu aldım fakat hiç yorum yok yardım bekliyorum
Bilmiyorum gittiniz mi dogus bahadira ama ben iki seans gittim ölümcül bir diyet veriyo onunla zaten zayıflarsın ve bana ignelein disinda cörek otu taktı ve hicbşr bilgi vermedi devam etmedm haşim beye gidicem

Back
X