Tüp Bebek Merkezleri Eskisehir üreme sağlığı merkezi tüp bebek

Ysmn_es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
91
93
35
Merhaba esogu de ureme sağlığı merkezinde tup bebek yaptıran var mi acaba? Tutma şansı ne kadar,dondurma işlemi yapılıyor mu ,aşamalar nasıl bilen var mi acaba?????

Merhaba esogu de ureme sağlığı merkezinde tup bebek yaptıran var mi acaba? Tutma şansı ne kadar,dondurma işlemi yapılıyor mu ,aşamalar nasıl bilen var mi acaba?????
Canım ben başladım şuan.başarı şansı iyi dediler.40yaşında bir tanıdığım ikizlere hamile kaldıktan sonra denemek istedim.şuan opuya birkaç günüm kaldı.

Bende yeni başlıyorum. Sizin hangi doktordu?başarılı sonuç aldınız mı?

Ben 2 defa özelde denedim olmadı. ESOGÜde ilk denememin sonucunu dün öğrendim ve pozitif. Ayrıca benimle olan 3 kişi daha pozitif

Ben 2 defa özelde denedim olmadı. ESOGÜde ilk denememin sonucunu dün öğrendim ve pozitif. Ayrıca benimle olan 3 kişi daha pozitif
[/QUOTE
çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. Bende ilk tüp bebeği ve 2. tüp bebeği orada yaptırdım 1.si tutmadı 2.tüp bebek 27 eylülde transfer oldu ve 9 Ekim'de kan tahlili vermeye gideceğim inşallah sizin gibi bende güzel haberler alırım.

X