N Naturels Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2016 35 5 86 44 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #1 Merhaba .daha önce bu hastanede meme küçültme ameliyatı olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
N Naturels Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2016 35 5 86 44 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #2 Prof Yakup karabağlıdan randevu aldım.kendisine ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi.ameliyat ve ücretler hakkında
Prof Yakup karabağlıdan randevu aldım.kendisine ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi.ameliyat ve ücretler hakkında
N Naturels Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2016 35 5 86 44 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #3 Merhaba mesajınızı yeni gördüm.24 Aralık'ta olucam kısmet olursa Yakup hoca 16 bin istedi
A Akdenzgclr Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2021 21 5 6 28 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #4 Nurcapraz .!.: Merhaba mesajınızı yeni gördüm.24 Aralık'ta olucam kısmet olursa Yakup hoca 16 bin istedi Genişletmek için tıkla... Ben dediğiniz doktorda ameliyat olmadım ama tavsiyem kesinlikle olun çok rahatlayacaksınız
Nurcapraz .!.: Merhaba mesajınızı yeni gördüm.24 Aralık'ta olucam kısmet olursa Yakup hoca 16 bin istedi Genişletmek için tıkla... Ben dediğiniz doktorda ameliyat olmadım ama tavsiyem kesinlikle olun çok rahatlayacaksınız
N Naturels Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2016 35 5 86 44 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #5 Çok geçmiş olsun siz de Eskişehir'de mı oldunuz .çok korkuyorum bazen vazgeçeyim diyorum ama eşim sonra hiç cesaret edemessin ol kurtul diyor hakkımızda hayırlısı inşallah.sizin nasıl geçti ne kadar zamanda kalktınız ayağa
Çok geçmiş olsun siz de Eskişehir'de mı oldunuz .çok korkuyorum bazen vazgeçeyim diyorum ama eşim sonra hiç cesaret edemessin ol kurtul diyor hakkımızda hayırlısı inşallah.sizin nasıl geçti ne kadar zamanda kalktınız ayağa
M mu36 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 1 0 1 37 15 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Naturels #6 Naturels .!.: Merhaba mesajınızı yeni gördüm.24 Aralık'ta olucam kısmet olursa Yakup hoca 16 bin istedi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum. Acaba oldunuz mu ameliyat Yakup hocadan memnun kaldınız mı ?
Naturels .!.: Merhaba mesajınızı yeni gördüm.24 Aralık'ta olucam kısmet olursa Yakup hoca 16 bin istedi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum. Acaba oldunuz mu ameliyat Yakup hocadan memnun kaldınız mı ?