Eskişehir şehir hastanesinde doğum yapanlar bakabilir mi?

Andelipp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
96
30
34
Merhaba arkadaşlar ,benim doğumum nasipse nisanda olacak ancak şimdiden doğum için endişeleniyorum... Eskişehire yeni taşındık şuan özel ümitte kontrollere gidiyorum. Doğumum devlette olursa maddi açıdan bize iyi olacak.. şehir hastanesinde doğum yapanlar hastane ve doktorlar nasıl.. kaç kişilik odalarda kalınıyor bu gibi konularda bilgi verir misiniz? Bebekle
Yeterince ilgileniyorlar mı? En özel günümüzde hemşire ve doktorların tutumu nasil olur diye düşünüyorum devlette bazen bunlar sorun olabiliyor malesef... cevaplar için şimdiden teşekkürler

Ben doğumumu şehir hastanesinde yaptım,her anlamda çokok memnun kaldim. Ebeler gayet tecrübeli, tavırları saygılı ve moral vericiydi. Zeliha adında bir ebe dogumuma denk geldi kendisine ne kadar teşekkür etsem az.. Hastaneye teşekkür yazısı yazicam.yanında yardımcı 2 ebe daha vardı.en ufak ters hareketlerini görmedim. Sancı odasında tek başına kaldım , lüks otel gibi temiz ferah plates topuna kadar vardı. Özel oda falan tutmadım doğum bitince 2 kişilik odalarda kalınıyor. Genelde 2.yatak boş oluyor zaten. Hastane baya büyük çünkü.oda çok. Bende kontrole ümit hastanesinde başlamıştım sebahattin akyıl â. Tok karnına şeker, kan testi istedi öyle şey olur mu? Tahlil aç karnına istenir yani herşey görüntü..devlet hastanesi sana canım cicim demiyor ama, yapılması gerekeni , en iyi müdahaleyi zamanında uyguluyor ben şehir hast.i öneririm size. Allah kurtarsın :)

Cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim.oncelikle yavrunuz analı babalı büyüsün insalh gozunuz aydin.. yazdıklarınızı okuyunca İçim rahatladı peki eşim bu süreçlerde yanımda olabiliyor mu ya da bebek doğunca ailelerimiz görebiliyor mu yoksa hep tek mi oluyoruz hastanede? Refakatçi bulunuyormu yanimizda Birde bebek doğunca onu alıp götürüyorlar mi, başka odaya bunları da çok merak ediyorum.

Merhaba bende kısmetse haziran başında şehir hastanesinde doğum yapacağım dr umda şehir hastanesinde zaten guzelmi odalar vs rahat gecimi dogumun ilgi nasildi birde sezeryan mi oldu doğumun

Cevap verecek yokmu kızlar
Ben bugün ilk defa gittim şehir hastanesi ne... Memnun kaldım 32. Haftadayim doktorum gayet guzel İlgilendi.. hatta oradaki gebe okuluna yonlendirdi .. Yalniz doğum yapacağımiz zaman genelde normal doğumsa ebeler yaptırıyormus.. mudahale gerekirse o gün hangi doktor varsa o giriyor dedi.. Ebeler zaten çok tecrubelilermis bu durum beni rahatsız etmedi bakalım nasıl olur

Hayırlısı neyse o olsun cnm Allah kolaylıklar versin hepimize ve dua edelim bol bol

Arkadaşlar şehir hastanesinde sezeryan doğum yapacağım şehir hastanesinde dogüm yapanlar hastanede bebek için kiyafet vs veriliyormu biliyormusunuz bez vs çünkü ona göre eşya hazırlamak gerekiyor sanırım yani fazladan bişey hazırlanan için

Kızlar merhaba,
Haftaya şehir hastanesinde kontrolüm var.. Doktor dediki muayene olmadan önce nstye gir... Benimde orda sormak aklıma gelmedi nstye girmek için önceden sıra falan almak gerekir mi? Bilgi verebilir misiniz?

Kızlar merhaba,
Haftaya şehir hastanesinde kontrolüm var.. Doktor dediki muayene olmadan önce nstye gir... Benimde orda sormak aklıma gelmedi nstye girmek için önceden sıra falan almak gerekir mi? Bilgi verebilir misiniz?
Doğum yaptınız mı acaba ? Gelişmeleri merak ediyorum ben de doğumumu eskişehirde düşünüyorum. İzlenimleriniz nasıl memnun kaldınız mı?

merhaba dogumunuz oldu mu memnun kaldınız mı bende Anadolu'ya gidiyordum ama enfeksiyon geçirdim ve Dr larin tutumunu beğenmedim sonrasında sırf para icin bakıyorlar insana . Şehire hangi Dr a gittiniz ben Tu... Yu... a gittim çok önerdiler ancak 4-5 hastayı aynı anda odaya alıyor çok hastası var ve USG bana bakarken başka hastasına laf anlatıyor karmaşa içinde çok sinir oldum .siz hangi Dr a gittiniz (ben geçirdiğim bacakta ki enfeksiyonumdan dolayı daha ilgili bana yeterli tedaviyi sağlayacak Dr istiyorum ) memnun kaldınız mı baş harflerini yazsanız yeter .

Merhaba.maalesef iyi doktorlar yoğunluktan dolayı genelde 2 3 kişi birden alıyor.siz sağlık probleminizi anadoluda hastanesinde ki tahlilleri vs anlatırsanız zaten ona gore ilgilenirler.2 3 kişi almaları buna engel olmaz yani.tu... yu... eşi var h.. o.. yu.. onu tavsiye edebilirim size

Doğum yaptınız mı acaba ? Gelişmeleri merak ediyorum ben de doğumumu eskişehirde düşünüyorum. İzlenimleriniz nasıl memnun kaldınız mı?
Umpala merhaba ne yaptın doğuma az kaldı sanırım şehir Hastanesi'ne gidiyor musun

Umpala merhaba ☺ ne yaptın doğuma az kaldı sanırım şehir Hastanesi'ne gidiyor musun
Merhaba canım evet az kaldı 2 hafta oldu Eskişehire geleli ailemin yanında doğum yapcam normalde doğuda görev yapıyor eşim. Her neyse ilk randevu bulamadım şehir hastanesinde internetten 2 hafta önce açılanlardan ancak sıra bulabildim bir de daha önce hastanede muayene olmadıysan gidip hastaneden sabah randevu alınamıyormuş o ayrı bir saçmalık! 2 haftadır burdayım tatile falan da gidip gelince şehiri beklemiyim dedin ümite gittim emine etiz. Pek hoşlanmadım kendisinden. Şehir hastanesindeki randevum haftaya perşembe ayın 17sinde Hüseyin oğuz yuvanç gidicem. Çevremden çok duydum memnun herkes o doktoru önerdi inşallah ben de memnun kalırım ya dualarınızı eksik etmeyin en normal şekilde kolay Bi doğum nasip etsin Allahım hepimize. Hastaneyi haftaya görücem doğum yaptıktan sonra da yazarım inşallah. Siz şehirde mi doğum istiyorsunuz?

Ben doğum yapalı 6 ay oldu.. Hani mesajlasmistik hastaneyi uzun uzun anlatmıştım sana sabah erkenden gidince hastaneden randevu alabiliyorsun. Ben öyle yapıyordum.. normal doğum olursa ebeler giriyor o yüzden doktorun bı önemi yok bence istediğine git yani

Evet hatırladım canım :) ben daha önce şehire hiç gitmediğim için sabah erken de olsa gidip alamıyormuşum, ilk önce mhrsden almam gerekiyornuş o yüzden mhrsden zor randevu buldum 2 haftadır da bu perşembeyi bekliyorum muayene olmak için. Sana özel mesaj attım Bi konuyla ilgili :)

Ben Eskişehir Şehir Hastanesinde Doğum Yaptım. 39 Yaşındayım Şehir Hastanesinin Özel Hastaneden Hiç Bir Farkı Yok 5 Yıldızlı Otel Gibi Özel Oda Kendinle Çok Güzel İlgilenen Ebe Ben Kendimi Şanslı Biri Olarak Görüyorum. Özellikle Çok İyi Ve Hoş Bir Ebeye Rastladım. Kendisiyle Sohbet Bile Yaptık. Ebemin Adı SULTAN TORUN Çok Güzel İlgilendi Doğumumu Moral Vere Vere Yaptırdım. Bir Daha Doğum Yapsam Yine O Güzel SULTAN TORUN Ebe Olmasını Dilerim. Kendisine Çok Ama Çok Teşşekürler Ederim. Her Hamile Kişilerin Ona Rastlamasını Dilerim ALLAHIM Ailesini Korusun Teşşekürler SULTAN TORUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…