• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir, Mustafa Acar,Murat Ercan ameliyat olanlar?

Teblisel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
163
38
298
Merhaba Eskisehirde bu doktorlara ameliyat olan var mi? Revizyon dusunuyorum bilgisi olan yazabilir mi?

ayın 16 sında Mustafa Acar a ameliyat olacağım, bir ay önce de akrabam ameliyat oldu, kendisinden çok memnun kaldı. ne morluk ne ağrı ne de şu anda bir eğrilik, nefes problemi var. kendisinden hiç şikayet duymadım hep olumlu yorumları var.

ayın 16 sında Mustafa Acar a ameliyat olacağım, bir ay önce de akrabam ameliyat oldu, kendisinden çok memnun kaldı. ne morluk ne ağrı ne de şu anda bir eğrilik, nefes problemi var. kendisinden hiç şikayet duymadım hep olumlu yorumları var.
Gecmis olsun. Mustafa Acar ile o donem gorustum ama toplasam 5 dk gorusme olmamistir cogu soruma net cevap alamadim gecistirdi ve fiyati cok fazla verdi acikcasi o yuzden kendisini o gorusme sonrasinda eledim. Daha sonra bir arkadasimin oldugunu ogrendim ve burnu atel ciktiktan sonra bile egri durumdaydi suan revizyon icin bekliyor. Umarim sizin guzel gecer

Mustafa Acar a ameliyatimin 11. Günündeyim, hocam burnumu o kadar güzel o kadar doğal ve o kadar yüzüme Uygun yapmış ki bakmaya doyamıyorum ve su anda ödemli şiş olduğu hâlde. İnşallah ilerleyen zamanlarda da memnuniyetim devam eder.

Back