İlköğretim Yorum ve Soruları Eskişehir merkezdeki devlet ilköğretim okulları hakkında yardım istiyorum.acil:))

zeymuran0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
7.376
6.264
248
benim 2006 doğumlu oğlum var.bu sene bu yeni değişen yasaya göre büyük ihtimalle ilköğretime başlamak zorunda kalacak.şu an evim merkezden uzak.ben oğlumu merkezdeki bir ilköğretime yazdırmak istiyorum.evimi de taşıyacağım.ama kararsız ve bilgisizim bu konuda.ailelere yakınlığı sebebi ile birkaç okul var tercih edebileceğim.bunlar Meserret İnel İlköğretim okulu-Melahat Ünügür İlköğretim Okulu-Milli Zafer İlköğretim Okulu-Adalet İlköğretim Okulu_Porsuk İlköğretim Okulu-Fatih Sultan Mehmet İlkÖğretim Okulu.
Çoçuğu bu okullarda olup ta bana fikir verebilecek arkadaşlarımın acil yardımlarını bekliyorum taşınma mevzuları nedeni ile.sınıfların kalabalıklığı-öğretmen tavsiyesi-sosyal çevresi gibi.

Benim okullarla bir alakam yok ama bir arkadaşımla bu konuyu konuşmuştuk bir kaç yıl önce. Devlet okullarındaki eğitim kalitesi hakkında.. Kendisi de başka bir okulda eğitimcidir. Kendi çocuğu olsa, devlet okullarından Adalet İlköğretim'i tercih edeceğini söylemişti. Benim de kendi gözlemlerime göre yakınlarımın o okulda okuyan çocukları oldukça başarılı.. Ordaki Süleyman Çakır Lisesi'nde okumuştum ortaokulu ben. O zamanlar bile niyeyse Adalet okulunun bi ağırlığı vardı gözümde. İbrahim Karaoğlanoğlu yerine orada okumak isterdim yani...

sağol canım mesajın için.diğer eskişehirliler topiğinde de ben sana mesaj yazmıtım.sonra burayı açtım senin cevabı gördüm.ne hoş bi tesadüf oldu.Adaleti de düşünüyorum olmazsa Milli Zafer i düşünücem.teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…