Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ilk hamileliğim açıkcası doktor hastane olayları nasıl oluyor bilmiyorum. Hangi doktor iyi özel de mi yapsam devlette mi doğum yapsam bilgisizim. Bana bilgi verebilecek biri varmı. Eskişehir se Önerdiğiniz hstane ve doktorları yazar mısınız
Ben çocuk istemiyle Anadolu hastanesinde Burak beye gidiyorum. Çok ilgili, güleryüzlü, hasta psikolojisinden iyi anlıyor, çok bilgili bir doktor. Yakın zamanda aşılama tedavisi yapacak. Doktoruma çok fazla güveniyor ve inanıyorum. Gebe arkadaşlarım da doktor beye başladılar ve çok memnunlar. Daha önce yunusemre ve şehir hastanesindeki doktorları gördüğüm için özeli tavsiye ederim. Bir de sezaryen istiyorsan devlette isteğe bağlı sezaryen zaten yapılmıyormuş
Merhabalar ilk hamileliğim açıkcası doktor hastane olayları nasıl oluyor bilmiyorum. Hangi doktor iyi özel de mi yapsam devlette mi doğum yapsam bilgisizim. Bana bilgi verebilecek biri varmı. Eskişehir se Önerdiğiniz hstane ve doktorları yazar mısınız
Ben yunus emrede doğum yaptım, açıkcası özele bir sürü para dökmek anlamsız geldi o parayla çocuğuma bir şeyler yaparım diye düşündüm, hamileliğimde de sıkıntılı bir durumum yoktu çok şükür, sonuçta çocuk her şekilde doğuyor düşüncesindeyim ama hastaneler hep dolu yani, doktor sizinle 5-10 dk ilgileniyor öyle her şeyi uzun uzun anlatsın diyosanız özel daha mantıklı. Ben şuan ikinciye hamileyim 32.haftamdayım yine yunus emreye gidiyorum bir sıkıntım yok yani ama öyle aşırı beklentim de yok diyebilirim. :)