Herkese merhabalar, Eskişehir’de doğum yapmayı planlıyorum. Sizden ricam önerebileceginiz, güvenilir, kibar mümkünse kadın doktor varsa yazabilir misiniz? Bir de yunus Emre hastanesi kadin doğum doktorları ile ilgili güzel yorumlar okuduğumdan ötürü devlet hastanesine de sıcak bakmaya başladım. Yani özel de olur devlet de. Acıbadem’de ablam doğum yaptı. Doktoru Ceren hanımdı. her şeyinden memnun kaldı fakat 5 yıl önceydi. Yakın zamanda orda doğum yapan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
Toparlayacak olursam suan için yunus Emre devlet hastanesi, Acıbadem ve Anadolu arasında kararsızım.
İyi yorumlarını okuduğum doktorlarını isimlerini de sizinle paylaşmak istiyorum. Acıbademde Ceren hanım ve Meliha hanım; Anadoluda perihan ve safiye hanım; yunus Emrede İlkay ve pınar hanım.
Ben bir sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum. Özelde en ufak bir sorunda hemen sezeryana yönlendiriyorlarmış gibi bi algı oluştu bende. Böyle olmasını hiç istemem.
Lütfen deneyimlerinizi ve tavsiyelerini yazın, gerçekten araştırma yapmaktan bunaldım ve cevap bulamıyorum.