Eskişehir içinde kadın doğum doktor ve hastane önerisi?

minerdgms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
4
2
28
Herkese merhabalar, Eskişehir’de doğum yapmayı planlıyorum. Sizden ricam önerebileceginiz, güvenilir, kibar mümkünse kadın doktor varsa yazabilir misiniz? Bir de yunus Emre hastanesi kadin doğum doktorları ile ilgili güzel yorumlar okuduğumdan ötürü devlet hastanesine de sıcak bakmaya başladım. Yani özel de olur devlet de. Acıbadem’de ablam doğum yaptı. Doktoru Ceren hanımdı. her şeyinden memnun kaldı fakat 5 yıl önceydi. Yakın zamanda orda doğum yapan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
Toparlayacak olursam suan için yunus Emre devlet hastanesi, Acıbadem ve Anadolu arasında kararsızım.
İyi yorumlarını okuduğum doktorlarını isimlerini de sizinle paylaşmak istiyorum. Acıbademde Ceren hanım ve Meliha hanım; Anadoluda perihan ve safiye hanım; yunus Emrede İlkay ve pınar hanım.

Ben bir sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum. Özelde en ufak bir sorunda hemen sezeryana yönlendiriyorlarmış gibi bi algı oluştu bende. Böyle olmasını hiç istemem.

Lütfen deneyimlerinizi ve tavsiyelerini yazın, gerçekten araştırma yapmaktan bunaldım ve cevap bulamıyorum.

Ben 6 sene once acibademse ceren hanimla dogum yaptim. Her seyi ile mukemmel bir hekimdi. Bu sene subat ayinda da en yakın arkadasim yine acibademde ceren hanimla dogum yapacak. Suana kadar o da cok memnun.

Ben 6 sene once acibademse ceren hanimla dogum yaptim. Her seyi ile mukemmel bir hekimdi. Bu sene subat ayinda da en yakın arkadasim yine acibademde ceren hanimla dogum yapacak. Suana kadar o da cok memnun.
Çok sevindim teşekkür ederim. Doktor ve hastane ile birlikte şimdi de doğum paketi mi alsak yoksa dogumu kapsayacak şekilde özel sağlık sigortası mı yaptırsak diye düşünüyorum. Kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…