Sanırım Eskişehirde genital estetik çok yapılan birşey değil. Sorduğum çogu kimse bilmiyor. O yüzden sizlerle tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşımın arkadaşı samsunda burak beye olmuş. Çok memnun kalmış ve eskişehire geçtiğini söylemiş. Anadolu hastanesine başlamış. Bende kendisine gittim muayene oldum. Daralttırmak istediğimi ve dudaklarımın büyüklüğünden rahatsız olduğumu söyledim. Neler yapabileceğini çizerek anlattı. Beklentilerime göre karar verdi. 10 gün önce ameliyat oldum. Ameliyat hiç de korkulacak gibi zor olmadı. Sadece ilk gece içerideki tampon biraz rahatsız etti. Çektikten sonra rahatladım. Dudaklar ödemlenmesin diye buz uygulaması yaptırdı. 1 hafta çok dikkat ettim. Nemli kalmamasını sağladım. Buz ve kremlere devam ettim. Dün burak beye kontrole gittim. Herşeyin yolunda olduğunu dikişlerimin çok iyi iyileştiğini ve içerideki darlığın çok iyi olduğunu söyledi. Dudaklarımın görüntüsü cidden çok güzel. Aşırı beğendim. Darlığı 1 ay sonra test edince anlayacaz. Bu genişlik ve dudaklardaki büyüklük yüzünden özgüven sorunu yaşıyordum. İnşallah bu sorunum bitti. Ben doktorumdan çok memnun kaldım. Bu tarz şikayetiniz varsa bence en azından gidin muayene olun konuşun. Sizi detaylı bilgilendiriyor zaten. Ameliyat olmanız gerekiyorsa bence güvenip olabilirsiniz. Eskişehirde bu konularda doktor bulmak cidden zor. Ben ararken anladım bunu.