Gelinlik Modelleri Eskişehir Gelinlik

SedefGulben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
5
0
Ben geçen sene kendi düğünümde Parla gelinlikten gelinliğimi almıştım bu sene arkadaşımla baktık oraya, eski firma modellerine ithal gelinlik firmasıda eklemişler,vede çok uygun fiyatlarla eklemişler aslıdna dokununca ve giyince gerçek kalite farkediliryor, diğer gelinlikçilerin gelinliklerine hiç benzemiyorlar, sanırım Begüm kütükün giydiği gelinlik firmasının modelleri, daha çok pronovians yada enzoani tarzı son moda gelinlikler var. Özellikle kraliyet düğününden prensesin gelinliği gibiler, eminim bu gelinlikler herkesin hayalidir.
Modeller kibar ve şıklığın ötesinde, söylemeye dilim var mıyor, bunlardann birini giymem lazım, tabiki herkesin üzerindede bu şekilde durmuyor sanırsam.
Tekrar gelin olmak istiyorum... :)

Ben de Akay'a gittim biraz pahalıydı ve tam istediğim gibi bişey bulamadım, Aysira'da bazı şeyler içime sinmedi, Parla'da bir tane beğendim ama daha sipariş vermedim.. Fiyatlar da çok uçuk değil Dreamon marka benim beğendiğim ve daha önce duymama rağmen sonra yaptığım araştırmalarda güvenilir bir marka olduğunu öğrendim...Herhalde Parla olacak seçimim

Tabii başka önerebileceğiniz yer varsa Eskişehir'de öğrenmek isterim, benim için önemli olan kaliteli olması, önceden üzerimde deneyip görebiliyor olmam, fiyat o kadar da önemli değil..

bu konuda başka paylaşım yapacak olan yok mu? calışanlar falan, dikimin kumaşların kalitesi hakkında?

merhaba , konu eskide kalmış ama bu arayışta olanlar mutlaka vardır ve olacaktır da. ben kendi yaşadıklarımı fikir olması için sizinle paylaşmak istiyorum. benim düğünüm ağustosta oldu , gelinlik arayışına şubatta başlamıştım. sade bir gelinlik istediğim için baya araştırdım. istediğime yakın bir modeli Wella diye bir mağaza var orada buldum. Bianco Vita diye bir markanın eski modeliymiş. Markanın artık aynı modeli üretmediğini ve istersem mağazada denenen gelinliği alabileceğimi söylediler.Gelinlik bana çok büyük geldi en az 2 beden büyüktü , yaptırırız dediler. Tabi temizlenmesi ve ihtiyaç olan tadilatlarının yapılması şartıyla. o şekilde aylar öncesinden ödemenin bi kısmını yaparak anlaştık. Nasılsa yetişir diye temmuzda tek provaya gelmemi istediler. ölçüler alınıp firmaya gönderilip gelecekmiş vs. Temmuzda ölçü vermeye gittiğimde 7 kg verdiğim halde gelinlik üzerime neredeyse oturdu. Sorduğumda yok aynı filan dediler ama eski fotoğraflardan bile belli, daraltılmış birilerine verilmiş gelinlik. Zaman yaklaştığı için üzerinde durmadım. Gelinlik tadilattan geç geldi, düğüne 1 hafta var ben daha gelinlik bekliyorum, geldi bu sefer askılarını unutmuşlar, sonra onlar için beklettiler. Sonra düğüne 2 gün kala aceleyle gidip teslim aldık eşimle. Ne benim ne onun etek uçlarını kontrol etmek aklımıza gelmedi. Eve gittik ve denedim, o sırada ailem etekteki yırtıkları farkettiler. Gelinlik o kadar çok giyilmiş ki etek uçları delik deşik. Mağaza öyle gelinlik satmadık diye çamura yattı ve para iadesi bile yapmadılar . 2 gün içinde Smirna diye bir gelinlikçide gelinlik diktirdim. Sağolsunlar çok profesyonel ve ilgiliydiler. Ben düğüne yetiştim ama uğradığım zararı ve yaşadığım üzüntüyü asla unutamam. Çok uzun anlattım ama bunları benden başkasının yaşamasını asla istemem. Herkese iyi şanslar

X