• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir de özel hastanelerde doğum yapan var mı?

onvakta yaptım normal doğum geçen yıl 400 dü. epidural için artı 250diydi galiba sezaryan 600dü. ama hiç memnun kalmadım. ümit hastanesi hem ucuz hem çok iyiydi. normal doğum 140tı.

onvakta yaptım normal doğum geçen yıl 400 dü. epidural için artı 250diydi galiba sezaryan 600dü. ama hiç memnun kalmadım. ümit hastanesi hem ucuz hem çok iyiydi. normal doğum 140tı.
bende ümit hastanesini istiyorum aslında ama özel hastane olduğu için maddi olarak çekiniyordum açıkcası...

muayene ücreti yanlış hatırlamıyosam 20 tl.ydi. yeni doğan yoğun bakım var en önemlisi. doktorları çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim. sezaryanla doğum yapıp sütü olmayanlara hemen pompa gönderiyolardı mesela. çok pişman oldum orada doğum yapmadığım için. şiddetle tavsiye ederim. telefonla arayıp doğum ücretlerini öğrenebilirsiniz.

ümit hastanesinde fatma hanım varmış galiba onu öneriyorlar.bilginiz var mı? ve ya eskişehirde başka kim var tavsiye edebileceğiniz arkadaşlar kadın doğumcu olarak??

Back