Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat sonrası çok ağrın oldu mu ne kadar sürede kendini tamamen toparlıyormuşsunEskişehirde değil ama kocaelinde 7.7.23 tarihinde açık oldum sorun varsa cevaplaya bilirim
İnşallah benimde çok ağrım falan olmadan geçiririm bu süreci. Açık ameliyat olduktan sonra ilerde doğum yapmak isteyince normal doğum yapabiliyor muyuz yoksa sezeryan mi olmak zorunda acaba bu konu hakkında birşey dedi mi doktor ben internette sezeryan olarak okudum o yüzden merak ettim deSuan toparlanma evresindeyim canım yani ameliyattan çıktığında hiç ağrım olmadı sadece gaz sancım oldu biraz nefes alırken zorladı beni bide benim kapalıydı ama kanamam olınca açığa döndümüş doktor inan bana ameliyattan önce kendine ettiğin eziyete değmiyor. Tabi biraz ağrın olcak ama sonunda çok şükür kurtuldum diyeceksin benim 6. Günüm bu gün şükürler olsun geçiyor yavaş yavaş
O konu hakkında konuşmadık ama yani ilk doğumu sezeryan yapıldığında bile 2 3 sene geçmesini istiyorlar normal doğum için açık ameliyattan sonra pek sanmıyorum normal doğum olacağınıİnşallah benimde çok ağrım falan olmadan geçiririm bu süreci. Açık ameliyat olduktan sonra ilerde doğum yapmak isteyince normal doğum yapabiliyor muyuz yoksa sezeryan mi olmak zorunda acaba bu konu hakkında birşey dedi mi doktor ben internette sezeryan olarak okudum o yüzden merak ettim de
Anladım teşekkür ederim Allah şifa versin sizde bir an önce toparlarsınız inşallahO konu hakkında konuşmadık ama yani ilk doğumu sezeryan yapıldığında bile 2 3 sene geçmesini istiyorlar normal doğum için açık ameliyattan sonra pek sanmıyorum normal doğum olacağını
Murat ŞenolHangi doktora gidiyorsunuz eskisehirde?
Çok teşekkür ederimAnladım teşekkür ederim Allah şifa versin sizde bir an önce toparlarsınız inşallah
Geçmiş olsun şuan nasılsıniz kime ameliyat oldumjz bende haftaya olacağım ramazan bayirli gurlife kapalı başlayacak sorun olursa açıkla devam edecek sizde demi öyle oldu zorluğu nedir lütfen yardımcı olurmusunuz korkuyorumSuan toparlanma evresindeyim canım yani ameliyattan çıktığında hiç ağrım olmadı sadece gaz sancım oldu biraz nefes alırken zorladı beni bide benim kapalıydı ama kanamam olınca açığa döndümüş doktor inan bana ameliyattan önce kendine ettiğin eziyete değmiyor. Tabi biraz ağrın olcak ama sonunda çok şükür kurtuldum diyeceksin benim 6. Günüm bu gün şükürler olsun geçiyor yavaş yavaş
Benim 6.günüm bende çok korkuyordum ameliyata girene kadar hep korktum açık ameliyat oldum 1 gün sonra hastaneden taburcu ettiler şuan yavaş yavaş iyi olmaya başladım tek başıma kalkıp yürüyebiliyorumGeçmiş olsun şuan nasılsıniz kime ameliyat oldumjz bende haftaya olacağım ramazan bayirli gurlife kapalı başlayacak sorun olursa açıkla devam edecek sizde demi öyle oldu zorluğu nedir lütfen yardımcı olurmusunuz korkuyorum
Acil şifa diliyorum kac saat sürmüş ameliyat ve kac cm miyom vardı kapalidan acigami döndünüz yani önce kapalı olarakmi girmiş doktorunuzBenim 6.günüm bende çok korkuyordum ameliyata girene kadar hep korktum açık ameliyat oldum 1 gün sonra hastaneden taburcu ettiler şuan yavaş yavaş iyi olmaya başladım tek başıma kalkıp yürüyebiliyorum
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Benim 10 cm rahim içinde olduğu için direk açık ameliyat dediler. Uyanmam falan içinde 2 buçuk saat falanAcil şifa diliyorum kac saat sürmüş ameliyat ve kac cm miyom vardı kapalidan acigami döndünüz yani önce kapalı olarakmi girmiş doktorunuz
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Benim 10 cm rahim içinde olduğu için direk açık ameliyat dediler. Uyanmam falan içinde 2 buçuk saat fala
Teşekkür ederim umarım bende burda yazarım oldum bitti iyiyim diye endişelerim devam ediyor önce kapalı yapabilirim açığa dönebilir deyince tedirgin oldum 2 dikiş acısımi olur diye düşünüyorum açıkçası bilmiyorumTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Benim 10 cm rahim içinde olduğu için direk açık ameliyat dediler. Uyanmam falan içinde 2 buçuk saat falan
Teşekkür ederim umarım bende burda yazarım oldum bitti iyiyim diye endişelerim devam ediyor önce kapalı yapabilirim açığa dönebilir deyince tedirgin oldum 2 dikiş acısımi olur diye düşünüyorum açıkçası bilmiy
rica ederim inşallah güzel geçer ameliyatın. Bende hep kapalı düşünmüştüm ama benim çok büyük olduğu için zor olacaktı açık ameliyat daha iyi oldu. Şöyle düşünebilirsin için rahatlar belki açık ameliyatta en azından görüp alıyorlar diğer türlü kamerayla görüp ameliyat yapıyor. Sizin kaç cm olmuş miyomTeşekkür ederim umarım bende burda yazarım oldum bitti iyiyim diye endişelerim devam ediyor önce kapalı yapabilirim açığa dönebilir deyince tedirgin oldum 2 dikiş acısımi olur diye düşünüyorum açıkçası bilmiyorum
Benim 2 tane 8 cm var önce kapalı deneyecek sonra olmazsa açığa dönebilir dedi o yüzden belirsizlik korkuttu umarım kapalida hallolurrica ederim inşallah güzel geçer ameliyatın. Bende hep kapalı düşünmüştüm ama benim çok büyük olduğu için zor olacaktı açık ameliyat daha iyi oldu. Şöyle düşünebilirsin için rahatlar belki açık ameliyatta en azından görüp alıyorlar diğer türlü kamerayla görüp ameliyat yapıyor. Sizin kaç cm olmuş miyom
İnşallah hem iyileşme süreci de hızlı olurBenim 2 tane 8 cm var önce kapalı deneyecek sonra olmazsa açığa dönebilir dedi o yüzden belirsizlik korkuttu umarım kapalida hallolur